Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Scrisoarea lui Bădălău de la PSD

Președintele executiv al PSD lansează în spațiul virtual o scrisoare cu efect de bombă, sau mai degarbă, de bumerang. Pentru că s-ar putea ca singurul cap care va cădea va fi al lui. Nicolae Bădălău susține, că în partid s-a acceptat suspendarea democrației interne.

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 08.01.2018 - 19:55

Președintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, a trimis o scrisoare către activul PSD în care pune degetul pe rană. Bădălău susține că în partid s-a acceptat suspendarea democrației interne.

Bădălău le cere membrilor PSD să restabilească democrația în partid și vorbește despre o serie de decizii controversate luate de PSD în ultimul an, multe dintre observații putând fi catalogate ușor ca atacuri la adresa lui Liviu Dragnea.

 
Președintele executiv al PSD susține că trebuie reactivat BPN-ul PSD, un for pe care Liviu Dragnea îl convoacă foarte, foarte rar. Citiți aici scrisoarea. 

Comentarii

loading...