Scandalurile se țin lanț în PSD

Scandalurile se țin lanț în PSD

Susținătorii fostului președinte Liviu Dragnea reclamă faptul că sunt marginalizați și sunt deranjați că linia partidului s-a schimbat.

Share

Romulus Georgescu 0 comentarii

Actualizat: 08.07.2019 - 15:36

Nervozitate în PSD: certurile dintre liderii partidului se înmulțesc de la o zi la alta. Fostul secretar general al PSD, Codrin Ştefănescu, a afirmat pe Facebook că a făcut rost de o „listă neagră” din PSD, afirmând că pe ea „sunteţi toţi”. Afirmațiile au fost făcute în contextul în care Șerban Nicolae a pierdut șefia grupului PSD din Senat. Viorica Dăncilă i-a răspuns într-o cheie ironică. „Nu există o listă neagră în PSD, Codrin Ştefănescu şi-a greşit meseria. Cred că scenarist i se potrivea. Acest lucru trebuie să înceteze.” , a spus Viorica Dăncilă. Alți social-democrați l-au atacat direct pe Ștefănescu. „Lista neagră nu există. Ordinele pentru slăbirea delegaţiei PSD la Parlamentul European de unde veneau?“, a comentat Pașcu. „Frustrările domnului Paşcu care este acum portavocea cuiva în a mă ataca mă lasă rece”, a replicat Codrin Ștefănescu.

 

Atacurile lui Ștefănescu

„Sunt mâhnit ca acest partid - la a cărui înfiinţare, spre deosebire de dumneata, eu am contribuit efectiv - a putut să încapă pe mâna unui traseist «înrăit» ca dumneata, exponent al unor interese exterioare, potrivnice partidului, pus exclusiv pe învârteli aducătoare de câştig personal“, a fost răspunsul lui Paşcu.  Același Codrin Ştefănescu a criticat noua conducere pentru că partidul pierde experți și parlamentari. „A plecat Cristi Socol. A plecat deputatul Liviu Balint de la Sălaj. Au plecat deputaţii Mihai Popa şi Mihai Mohaci de la Braşov. Şi alţii joacă ping-pong ! Vorbeşte careva cu oamenii ăştia?“, a comentat Ştefănescu, cu trimitere la faptul că Viorica Dăncilă şi Eugen Teodorovici au jucat tenis de masă la o inaugurarea unei tabere de vară la Sulina.

Un alt nemulțumit este deputatul Liviu Pleșoianu. „ Câtă vreme doamna Dăncilă a ţinut drumul corect, nu numai că nu am criticat-o, dar am şi apărat-o public. Acum, dacă văd că merge cu viteză maximă către râpă, să nu se aştepte nimeni să merg după dânsa! Cum să spună că face CEX să se stabilească susţinerea lui Kovesi!?“, a sunat acuzația lui Pleşoianu.

 

Fifor, în vizor

Pleșoianu a reamintit jocul dublu făcut de Mihai Fifor, secretar general al PSD care a reuşit să rămână în apropierea ultimilor şefi ai partidului, deşi semnase o scrisoare anti-Dragnea. „Domnul Fifor măsura paşii lui Dragnea ca nu cumva să calce mai mult sau mai puţin. Domnul Fifor măsoară acum paşii doamnei Dăncilă ca nu cumva să calce mai mult sau mai puţin“, a comentat Pleşoianu. Deputatul PSD a reclamat faptul că Fifor încerca să-l convingă să nu îi mai pună întrebări lui George Maior, în cadrul comisiei pentru anchetarea alegerilor din 2009.

Comentarii