Clotilde Armand, primarul sectorului 1, FOTO: Facebook

Sarcasm franțuzesc a la Clotilde Armand. Ce zice de aliații din coaliție

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, face un apel la liberali să lase deoparte „jocurile politicianiste” și să guverneze alături de USR PLUS.

Share

Cătălin Șerban 0 comentarii

Actualizat: 19.04.2021 - 19:58

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, spune că în ultima perioadă mai mulți liberali „s-au dezlănțuit” împotriva ei și a colegilor ei din USR PLUS.

„Un prim-ministru care se supără atunci când îi spunem adevărul în față, un liberal care ne trimite acasă atunci când vrem reforme adevărate în administrație și altul care a uitat că a fost votat să ne reprezinte la Bruxelles”, a scris luni Clotilde Armand pe Facebook.

Ea le cere liberalilor să lase la o parte orgoliile și se se apuce de treabă.

„Dragi colegi liberali, vă rog lăsați jocurile politicianiste la o parte și haideți să guvernăm împreună România. Acesta este angajamentul nostru în fața românilor. N-avem timp de pierdut cu aceste lupte sterile. Știu, suntem incomozi pentru că nu mai acceptăm compromisuri și combinații, suntem oameni care după 31 de ani în care politicienii au făcut politică fără să-i intereseze de cetățeni noi ne dorim o țară mai prosperă. Haideți să o reconstruim împreună, stimați colegi de coaliție. Hai să lăsăm la o parte orgoliile și să ne apucăm de muncă. E tot ce contează acum”, a mai scris primarul Sectorului 1.

Comentarii