Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Rovana Plumb sare în apărarea Vioricăi Dăncilă în „meciul” cu Iohannis

Preşedintele Organizaţiei Femeilor Social-Democrate (OFSD), Rovana Plumb, a afirmat că, deşi ştie că preşedintele Klaus Iohannis a intrat în campanie electorală, această situaţie nu justifică limbajul jignitor la adresa premierului Viorica Dăncilă.

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 13.05.2018 - 15:30

„Facem apel la demnitatea domnului preşedinte Klaus Iohannis, să înceteze cu presiunile publice adresate doamnei premier Viorica Dăncilă. Ştim că domnia sa a intrat în campanie electorală, dar acest lucru nu justifică nici proferarea de ameninţări şi nici limbajul jignitor, cu atât mai mult cu cât se adresează unei doamne!”, spune Rovana Plumb, într-un comunicat de presă transmis Mediafax.

Preşedintele Klaus Iohannis a spus, sâmbătă, la Blaj, întrebat despre anunţul făcut de premierul Viorica Dăncilă referitor la vizita Suveranului Pontif în România, că nu crede că „doamna a înţeles ce s-a vorbit acolo”.

„Daţi-mi voie să cred că nu a înţeles doamna foarte bine despre ce s-a vorbit acolo. Am urmărit întreaga evoluţie şi, în final, a apărut şi comunicatul oficial al Vaticanului despre acea întâlnire şi într-adevăr acolo se spune că a vorbit despre Preşedinţia României a Consiliului Uniunii Europene în prima parte a lui 2019, singura explicaţie a mea este că doamna a înţeles că este vorba despre vizită şi nu despre Preşedinţie. Deci o confuzie inexplicabilă”, a afirmat Iohannis.

Şeful statului a adăugat că în relaţia cu Vaticanul există reguli şi norme foarte clare.

„Pot să vă spun că ştiu, dar, la acest nivel, şi chiar în relaţia cu Vatican, există nişte reguli şi nişte norme foarte, foarte clare. Atunci când vor fi lămurite absolut toate detaliile, atunci se va anunţa simultan şi de către Vatican, şi de către Administraţia Prezidenţială, şi nu de alţi vizitatori sau audiaţi întâmplători”, a completat preşedintele.

Comentarii

loading...