Roman: PNL solicită demisia imediată a Cabinetului Dăncilă

PNL solicită demisia imediată a Cabinetului Dăncilă, a declarat, luni, deputatul liberal Florin Roman.

Share

Rl online 0 comentarii

29.07.2019 - 16:21

"Partidul Naţional Liberal solicită demisia imediată a întregului Cabinet Dăncilă. Nu cred că în situaţia de faţă putem vorbi doar de culpe punctuale, e evident o cangrenă a întregului sistem de siguranţă a cetăţeanului la nivelul României. Vă amintiţi, în luna decembrie a anului trecut, atrăgeam atenţia de la tribuna Parlamentului că este doar începutul, că legea recursului compensatoriu va continua să genereze drame şi peste o săptămână a apărut acea crimă înfiorătoare de la Mediaş. Atragem atenţia la ora Guvernului că pensionările masive din sistemul de siguranţă publică, coroborat cu eliberarea infractorilor, va genera un nou val de drame", a afirmat Roman, înainte de şedinţa Comisiei pentru apărare, în cadrul căreia vor fi audiaţi reprezentanţi ai STS pe cazul Caracal.

Roman a spus că ceea ce s-a întâmplat la Caracal demonstrează "foarte clar" că întreg sistemul de siguranţă a cetăţeanului este "cangrenat".

"Atunci când există astfel de situaţii soluţia e una singură - în orice ţară civilizată a lumii un Cabinet şi-ar fi dat demisia în a doua secundă. Nu e suficient că a fost demis şeful Poliţiei, că sunt anchetaţi ofiţeri şi subofiţeri de Poliţie, că dau vina unii pe alţii, avem un singur vinovat: acela este Guvernul Dăncilă", a adăugat deputatul PNL.

Comentarii