Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Robu, despre demisia sa din PNL

Primarul Nicolae Robu a declarat că nu are niciun motiv să demisioneze de la şefia PNL Timiş.

Share

George Dumitrescu 0 comentarii

Actualizat: 13.11.2018 - 16:23

Robu a subliniat, în legătură cu dosarul în care a fost trimis în judecată de DNA, privind vânzarea a aproape 1.000 de locuinţe din fondul locativ de stat, că în mandatele sale s-au vândut ''două apartamente modeste unor familii modeste''.

"Nu o să-mi dau demisia, pentru că nu am niciun motiv să fac aşa ceva. Eu aduc plusuri PNL. (...). Câtă vreme sunt în această funcţie, eu am făcut numai servicii PNL. Dacă PNL consideră că, în situaţia creată, îi este mai bine fără mine, eu nu voi opune nici cea mai mică rezistenţă", a afirmat Nicolae Robu.

Liderul liberalilor timişeni a subliniat că PNL are experienţe regretabile cu "nişte aberaţii de prevederi" ale statutului.

"Oameni care şi-au dovedit nevinovăţia nu au putut beneficia de drepturile pe care ar fi trebuit să le aibă, ori, într-o societate sănătoasă, aşa ceva nu e normal", a adăugat Nicolae Robu.

El a punctat că nu a dat nicio declaraţie în dosar.

"Nu pot afirma, dar nici nu pot să exclud că sunt o persoană care deranjează pe ici pe colo, prin multe locuri. M-a pus pe gânduri faptul că acum apare prejudiciul ridicat de la 40 de mii de euro, care oricum era mult, la 60 de mii de euro. De unde au fost scoase sumele acelea? Asta îmi arată că ceva este putred în toată povestea (...). Nu am dat niciodată nicio declaraţie (la DNA), în acest dosar, m-am mirat doar că am fost trimis în judecată", a detaliat Nicolae Robu.

Edilul şi-a reafirmat nevinovăţia în speţa din dosarul vânzării locuinţelor şi a comentat că i se pare incorect faptul că toată imaginea publică creată este că "primarii Robu şi Ciuhandu au vândut 1.000 de locuinţe", în timp ce în mandatul său au fost date doar două "magherniţe".

"Ce caut eu în toată povestea cu 1.000 de locuinţe şi cu pagubă de miliarde de euro? În instanţă sunt acuzat doar de cele două apartamente, dar mediatic şi aşa a plecat din DNA. ...De ce în documentul care mi s-a înmânat mie se vorbeşte pe patru pagini de ceea ce s-a întâmplat când nu eram primar?", a menţionat edilul timişorean.

Comentarii

loading...