10.5 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăPoliticăRestaurantul unde ar fi fost agresat Dan Barna îi cere vicepremierului să...

Restaurantul unde ar fi fost agresat Dan Barna îi cere vicepremierului să lămurească situația

Un restaurant din centrul Bucureștiului a devenit foarte cunoscut în ultimele zile după ce în spațiul public a apărut informația că vicepremierul Dan Barna și soția lui ar fi fost deranjați, în timp ce luau masa la acest restaurant, de o altă clientă care a vrut să intre în dialog cu ei.

În acest context, doi reprezentanți ai restaurantului au trimis prin mail un comunicat intitulat “Precizări cu privire la evenimentele recent apărute în spaţiul public, care au debutat cu vizita vicepremierului Dan Barna din ziua de sâmbătă, 31 iulie 2021”. Comunicatul apare semnat de Horațiu Șerb și Raluca Man (aceasta din urmă fiind administratorul firmei).

Comunicatul îl acuză pe jurnalistul Mălin Bot că a adus acuzații nefondate restaurantului, una dintre ele fiind aceea că reprezentanții restaurantului ar fi permis ca vicepremierul să fie hărțuit în localul lor.

“Pentru a lămuri chestiunea cu domnul Barna, este de menționat lipsa de onoare a acestuia care a comentat public postările lui Bot, fără să precizeze aspectul esențial, că la momentul presupusei sale hărțuiri, Horațiu Șerb personal a îndepărtat-o pe clienta care i-a adresat întrebări vicepremierului, acesta beneficiind de atenție din partea clienților, ca dovada că și alții au intrat în vorbă cu el și au făcut fotografii”, precizează comunicatul restaurantului.

“Nu dorim să ne justificăm activitatea, ci dorim să asigurăm publicului o bună și corectă informare în contextul de necrezut în ultimii 30 de ani al unei situații fără precedent când o mică afacere românească este atacată și demolată de reprezentații instituțiilor statului (…). Dragi colegi din HoReCa, ceea ce pățim noi acum vi se poate întâmpla și vouă”, avertizează comunicatul restaurantului.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Declarațiile lui Ştefan Târnovanu înaintea derby-ului cu Rapid

Ştefan Târnovanu, portarul liderului FCSB, spune că formaţia sa este favorită la câştigarea derby-ului de sâmbătă, cu Rapid, şi că este deja cu gândul...

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...

Sorin Grindeanu, la Abu Dhabi: „România îşi doreşte expertiză şi finanţare din partea Emiratelor Arabe Unite”

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a discutat, joi, la Abu Dhabi, despre extinderea parteneriatului dintre România şi Emiratele Arabe Unite, ţara noastră dorind...
Ultima oră
Pe aceeași temă