Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

FOTO: Inquam

Reacţiile liderilor din opoziţie la discursul lui Dragnea

Preşedintele PMP, deputatul Eugen Tomac, a reacţionat, duminică seara, la discursul liderului PSD, Liviu Dragnea, la şedinţa Consiliului Naţional al partidului, afirmând că acesta este ”paranoic” şi că locul său este ”ori la Bălăceanca ori la Rahova”, citează Mediafax.

Share

Rl online 0 comentarii

16.12.2018 - 20:54

”Paranoicul de la Gratia. Pe de o parte nonconflictuala Vasilica cere unitate în cele sase luni. Pe altă parte banditul de la Gratia vrea suspendarea preşedintelui Iohannis. Drogaţi, bani de la Soros, colegi trădători, sabotori printre funcţionari... E clar, ori îi găsim un loc la Bălăceanca, ori la Rahova”, a scris Eugen Tomac pe pagina sa de Facebook.

El a postat şi definiţia bolii paranoia, citând din dicţionarul limbii române.

”PARANOIA s. f. Nume generic pentru un grup de boli psihice cronice care se manifestă prin lipsă de logică în gândire, prin idei fixe, prin susceptibilitate, prin orgoliu exagerat, prin mania persecuţiei, prin halucinaţii etc.; boală care face parte din acest grup. [Pr.: -no-ia] – Din fr. paranoia. - DEX 2009”, a mai scris Tomac.

 

Ludovic Orban: Delirul lui Dragnea trebuie oprit urgent prin votul Parlamentului

Preşedintele PNL Ludovic Orban a declarat, duminică, că, prin discursul de la Consiliul Naţional al PSD, Liviu Dragnea a dovada celei mai dure poziţii anti-europene, prin care a declarat practic război tuturor partenerilor României din cadrul Uniunii Europene şi NATO.

„Liviu Dragnea a pierdut orice contact cu realitatea şi a ţinut să o demonstreze astăzi întregii ţări din cadrul reuniunii PSD. E stupefiant modul în care acest personaj crede că poate să aşeze întreg statul român la cheremul său, identificând cu insistenţă întrega Românie cu Partidul.Pentru cei care mai aveau vreun dubiu, Liviu Dragnea a făcut dovada celei mai dure poziţii anti-europene printr-un discurs autocratic, prin care practic a declarat război tuturor partenerilor României din cadrul Uniunii Europene şi NATO”, a declarat Ludovic Orban într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX.

Liderul PNL a precizat că Liviu Dragnea este capabil de orice ticăloşie împotriva României doar pentru a-şi servi propriul interes.

„Am urmărit profund îngrijorat delirul unui dictator nebun capabil să condamne România la cea mai întunecată perioadă a sa. Acest individ a lansat atacuri împotriva tuturor instituţiilor care nu se află sub controlul său politic printr-un urlet de disperare venit parcă din cavernele regimului totalitar, prin cel mai agresiv şi mai ticălos discurs antidemocratic şi antieuropean de la aderarea României la UE.Liviu Dragnea este inamicul public numărul 1 al oricărui român care îţi doreşte să trăiască într-o ţară civilizată, bazată pe respectarea legii şi pe justa recompensare a muncii sale. Acest individ este capabil de orice nenoricire şi ticăloşie împotriva intereselor fireşti ale României doar pentru a-şi servi propriul interes.”, a complatat Ludovic Orban.

De altfel, Ludovic Orban a subliniat că demersul de înaltă trădare împotriva preşedintelui Klaus Iohannis a lui Liviu Dragnea este „o iluzie”.

„Atacul lansat la adresa preşedintelui Klaus Iohannis, lipsit de raţiune şi argument, este un semnal înfiorător dat tuturor celor care privesc spre România. Concretizarea unui demers precum cel propus de Liviu Dragnea în cazul şefului statului este o iluzie, însă este un mesaj extrem de parşiv la adresa oricărui român care are curajul să i se opună proiectului de dominaţie al lui Liviu Dragnea”, a punctat liderul PNL.

În acest context, liderul PNL le cere celor din PSD-ALDE să voteze moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă.

„Fac un apel la responsabilitate către toţi cei care fac parte în acest moment din coaliţia PSD-ALDE să ia distanţă în cel mai scurt timp de Liviu Dragnea. Delimitarea de acest personaj, căruia i-a fost întunecată raţiunea, este în propriul interes al celor care sunt astăzi lideri ai PSD şi ALDE. Fac un apel către parlamentarii PSD şi ALDE să realizeze faptul că tot ceea ce a perorat Liviu Dragnea este cel mai puternic argument pentru a vota moţiunea de cenzură ca unic instrument democratic şi constituţional prin care poate fi oprit acest dezaxat care vrea să dea foc României.” a conchis Orban.

Comentarii

loading...