21.3 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăPoliticăReacţia PNL la chemarea Vioricăi Dăncilă: "Nu mai bine ar ieşi cei...

Reacţia PNL la chemarea Vioricăi Dăncilă: “Nu mai bine ar ieşi cei de la PSD puţin pe stradă?”

“Deci nu cred că se supără cineva că nu va da curs invitaţiei de a se întâlni cu dumneavoastră la Parlament. Şi să vă spun eu ce este “DE NEACCEPTAT”.

Frica PSD de a se întâlni cu electoratul, de a cere direct cetăţenilor să meargă la vot!”, spune Gorghiu, care întreabă: “Nu mai bine ar ieşi cei de la PSD puţin pe stradă, să mai simtă ce gândesc oamenii?”.

“Am auzit că ne caută echipa de campanie a doamnei VVD. Iar cu dezbaterea… Nu mai bine ar ieşi cei de la PSD puţin pe stradă, să mai simtă ce gândesc oamenii?”, spune Alina Gorghiu, vineri, într-o postare pe Facebook.

Ea menţionează că preşedintele Klaus Iohannis se află la Bacău, “la o dezbatere deschisă cu cetăţenii”.

“Pentru că asta e democraţia! Deci nu cred că se supără cineva că nu va da curs invitaţiei de a se întâlni cu dumneavoastră la Parlament. Şi să vă spun eu ce este “DE NEACCEPTAT”. Frica PSD de a se întâlni cu electoratul, de a cere direct cetăţenilor să meargă la vot!”, adaugă Gorghiu.

Prezidenţiabilul PSD Viorica Dăncilă se adresează, într-o scrisoare deschisă, românilor, jurnaliştilor, formatorilor de opinie, lansând un apel public pentru a-l chema pe contracandidatul său Klaus Iohannis la o dezbatere începând cu ora 20:00, la Palatul Parlamentului.

Ea îl acuză din nou pe preşedinte că fuge de întrebări şi anunţă căechipa sa de campanie încearcă săcontacteze staff-ul lui Iohannis.

Cele mai citite

Șapte ambarcațiuni cu peste 400 de migranți au ajuns în Insulele Canare

Înaltul Comisariat pentru Refugiaţi al Naţiunilor Unite afirmă că, dintre cei 266.940 de migranți care au încercat să ajungă în Europa anul trecut, 97%...

Sorana Cîrstea, eliminată în primul tur la Stuttgart

Sorana Cîrstea părăsește turneul WTA 500 de la Stuttgart din prima rundă, după ce a fost învinsă, astăzi, în două seturi, de chinezoaica Qinwen...

Cod galben de inundații pe râuri din șase județe. HARTA

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor a emis atenţionări Cod galben de viituri, cu posibile depăşiri ale cotelor de atenţie, pentru râuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă