Răspunsul PSD pentru Iohannis: ”Vrea blocarea Parlamentului și a CCR”

Robert Cazanciuc, fostul ministru al Justiției, acuză că decizia lui Iohannis este una irațională, iar obiectivul său este cel de a bloca activitatea Parlamentului și a Curții Constituționale.

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 02.05.2018 - 19:37

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat miercuri că a decis să trimită la Curtea Constituţională pachetul legilor Justiţiei, dar şi la Comisia de la Veneţia. PSD a decis să ofere un răspuns oficial. Robert Cazanciuc, fostul ministru al Justiției, acuză că decizia lui Iohannis este una irațională, iar obiectivul său este cel de a bloca activitatea Parlamentului și a Curții Constituționale.

”Dorește să blocheze activitatea Parlamentului și a CCR. Contestă procesul parlamentar și reforma justiției. Nu e interesat să se comporte ca un mediator. Nu a prezentat niciun proiect demn care să poarte denumirea de proiect național. Toată opera lui se restrânge la cuvântul ”penal”. E singurul proiect politic al președintelui în Anul Centenar. Această respingere irațională are legătură cu campania electorală pentru al doilea mandat, nu cu justiția. E un demers pur politic care nu are legătură cu statutul de președinte.”, a spus Robert Cazanciuc.

Comentarii