Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Rareș Bogdan, mesaj către Violeta Alexandru: Să aibă grijă la ,,șobolanii mari'' din București

Europarlamentarul Rareș Bogdan i-a transmis, astăzi, un mesaj, noului președinte interimar al PNL București, Violeta Alexandru.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 25.06.2019 - 16:34

Fostul jurnalist a vorbit despre ce s-a întâmplat în şedinţa Biroului Executiv al liberalilor.

"Ludovic (Orban - n.r.) a făcut o propunere, au fost discuţii - unele mai tensionate, unele mai puţin -, important este că am ieşit de acolo uniţi, Eu am spus-o şi o repet: îi rog pe toţi membrii PNL şi toţi liderii partidului să înţeleagă că alegerile prezidenţiale nu sunt câştigate şi că preşedintele Iohannis are nevoie de un partid puternic în spatele său, aşa că orice fricţiune şi orice animozitate trebuie să înceteze de îndată, pentru că urmează campania prezidenţială foarte grea. (...) Violeta Alexandru este un om foarte valoros, care vine din societatea civilă (...), doar că i-am spus că ea este un om foarte elegant, distins şi la Bucureşti să ştie că sunt şi crocodili, şi şobolani mari, şi persoane care trebuie să fie, când este cazul, puse la punct, să nu se lase încălecată şi să aibă un ciocan, chiar dacă învelit în catifea", a afirmat Bogdan. 

Violeta Alexandru, consilier al preşedintelui PNL, a fost aleasă, marţi, de Biroul Executiv al liberalilor, la propunerea lui Ludovic Orban, preşedinte interimar al PNL Bucureşti. 

 

Comentarii

loading...