15.5 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăPoliticăRareș Bogdan izbucnește împotriva deciziei CCR privind numirea lui Orban la Guvern

Rareș Bogdan izbucnește împotriva deciziei CCR privind numirea lui Orban la Guvern

“Jos ticăloșii!

România are nevoie ca de aer de anticipate! Tot ceea ce face PNL pentru a reașeza țara în coordonatele normalității, pentru a desființa privilegiile, a ieftini viața tuturor, PSD blochează în Parlament sau prin CCR! Și nu e vorba doar de pensile speciale, pe care legea inițiată de PNL le-a anulat! Ci de toate măsurile pe care românii le cer de ani de zile și nu se întâmplă nimic, căci niște infractori cu legitimație oficială își protejează averile de faraoni!

Vă dau câteva alte exemple de măsuri pe care PNL le-a inițiat, dar PSD le-a pulverizat doar deoarece știe că riscă să-și piardă propriul electorat:

Suprataxele care au scumpit facturile la încălzire, curent, telefonie, internet, gaze, carburanți, pe care i-am implorat încă de când eram jurnalist să nu le introducă, au fost eliminate de PNL, dar majoritatea otrăvitoare a votat să rămână în vigoare.

Sistemul de pile prin care erau detașați din mediul privat în zona publică, pe salarii enorme, o groază de rude, prieteni, oameni utili PSD, a fost eliminat tot de PNL, dar majoritatea toxică a votat împotrivă!

Salariile demnitarilor au fost înghețate tot de PNL, însă în Senat, PSD a votat și împotriva acestei măsuri!

Să vă mai spun de Diaspora, de care PSD se teme ca de confiscarea averilor? Frații din Diaspora sunt în cotinuare bătaia de joc a bolșevicilor, din două motive: din răzbunare și din teama că vulcanul emoțional care a erupt în 2014 odată cu alegerea președintelui Klaus Iohannis îi va mătura definitiv!”, a afirmat Rareș Bogdan, conform Știripesurse.ro.

Cele mai citite

Firea trebuie să se retragă din cursa pentru europarlamentare dacă va candida la Primărie, susține AUR

Partidul AUR consideră că Gabriela Firea trebuie să renunțe la candidatura pentru un post de europarlamentar dacă dorește să candideze la Primăria Capitalei. Acest punct...

O țară din Asia face o ofertă mai bună decât țările UE. Coreea de Sud vrea să producă mașini blindate în România

Coreea de Sud, unul dintre aliații Statelor Unite, vrea să-și dezvolte o relație economică și militară specială cu România, oferindu-se să producă, în România,...

Rețea pakistaneză de trafic de migranți, destructurată în România

O investigație transfrontalieră condusă de Poliția Română (Poliția Română), sprijinită de Europol și la care au participat poliția austriacă (Landeskriminalamt Salzburg) și Forțele carabinierilor...
Ultima oră
Pe aceeași temă