Raluca Turcan, vicepremier: Românii vor continua să respecte Ordonanțele militare

Vicepremierul Raluca Turcan consideră că decizia CCR privind neconstituționalitatea amenzilor din timpul stării de urgență nu va schimba atitudinea cetățenilor, care vor continua să respecte Ordonanțele militare.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 07.05.2020 - 11:31

"Decizia CCR în privinţa amenzilor acordate în timpul stării de urgenţă este de-a dreptul periculoasă, dar avem mare noroc cu românii!", a susținut vicepremierul Raluca Turcan într-o postare pe contul ei de Facebook.

"Mai avem câteva zile până la finalul stării de urgenţă şi am convingerea că românii nu se vor lăsa influenţaţi de decizia CCR şi vor continua să respecte prevederile din ordonanţele militare", precizează Raluca Turcan.

"Sunt foarte încântată să văd că nici ei (românii - n.n.) nu privesc cu ochi buni decizia CCR şi că, dimpotrivă, au înţeles că nimeni, absolut nimeni nu vrea să dea amenzi de dragul de a le lua banii. Sănătatea şi siguranţa românilor au depins de respectarea măsurilor impuse prin ordonanţele militare", mai precizează vicepremierul Raluca Turcan.

După cum se știe, ultima zi a stării de urgență în România este data de 14 mai. După această dată, starea de urgență va fi înlocuită cu starea de alertă, iar Ordonanțele militare emise pe timpul stării de urgență își pierd valabilitatea.

 

 

Comentarii