Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Partidul Naţional Liberal va susţine un amendament la Legea bugetului prin care statul să fie obligat să aloce 5% din PIB pentru Educaţie şi Cercetare.

Raluca Turcan: OUG Vâlcov - Dragnea - Dăncilă condamnă şi Educaţia la subfinanţare

Partidul Naţional Liberal va susţine un amendament la Legea bugetului prin care statul să fie obligat să aloce 5% din PIB pentru Educaţie şi Cercetare, a scris duminică, pe Facebook, prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan.

Share

Florin Budescu 0 comentarii

23.12.2018 - 17:31

"O ţeapă a PSD - ALDE nu vine niciodată singură. După ce au fost introduse noi taxe care vor face investitorii să plece şi să ajungem la un blocaj economic, OUG Vâlcov - Dragnea - Dăncilă condamnă şi Educaţia la subfinanţare.

În perioada 2019 - 2021 nu se vor aloca cei 6% din PIB promişi în toate campaniile electorale, garantaţi prin toate protocoalele semnate de Guvern cu sindicatele şi bine fixaţi în Legea Educaţiei Naţionale, la articolul 8. Toate promisiunile se amână!", a precizat aceasta.

Liderul liberal subliniază că educaţia copiilor nu poate fi amânată la nesfârşit.

"Şcolile nu pot rămâne cu dotările de acum 40 - 50 de ani. Profesorii trebuie pregătiţi la nivelul secolului XXI şi motivaţi să devină adevărate modele pentru elevi. O educaţie subfinanţată înseamnă un viitor furat copiilor noştri! Să tai bani de la Educaţie este un atentat la siguranţa României", a completat Raluca Turcan.

Comentarii