15.4 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăPoliticăRaluca Turcan, critici acide împotriva a trei partide: „PSD apără corupții și...

Raluca Turcan, critici acide împotriva a trei partide: „PSD apără corupții și infractorii”

“PSD-ALDE urgentează adoptarea Legilor Justiţiei. Graba cu care PSD-ALDE a reînceput astăzi, dis-de-dimineaţă, modificarea Legilor Justiţiei, declarate neconstituţionale de CCR ca urmare a sesizărilor PNL, ne arată că laţul se strânge din ce în ce mai tare. Pentru a mutila Legile Justiţiei sunt în stare să se trezească cu noaptea-n cap şi să stea la Parlament până târziu în noapte. (…) Prin votul de astăzi, majoritatea PSD-ALDE-UDMR decredibilizează Parlamentul, atacă Justiţia şi înjoseşte mii de magistraţi corecţi care lucrează în interesul României”, a scris Turcan, luni, pe Facebook.

Ea a criticat faptul că nu a fost solicitat un punct de vedere Comisiei de la Veneţia în cazul modificărilor la Legile Justiţiei.

“Dragnea şi Tăriceanu au îngropat solicitarea PNL de a aştepta un punct de vedere de la Comisia de la Veneţia şi de a relua dezbaterile reale, cu toţi actorii implicaţi, peste câteva săptămâni”, a adăugat Turcan.

PNL face “un ultim apel la raţiune şi respectarea legii şi a angajamentelor luate de România pe plan internaţional (MCV)”, a transmis liderul PNL.

“Preocuparea exclusivă pentru ciuntirea rapidă a Legilor Justiţiei ne demonstrează cât se poate de clar că PSD şi ALDE au ajuns la guvernare pentru a-i apăra pe corupţi şi infractori”, a susţinut Raluca Turcan, potrivit AGERPRES.

Cele mai citite

Jair Bolsonaro a stat două zile în ambasada Ungariei din Brasilia după ce i-a fost confiscat pașaportul

Fostul preşedinte de extremă-dreapta al Braziliei, Jair Bolsonaro, a petrecut două nopţi la ambasada Ungariei din Brasilia luna trecută, la doar câteva zile după...

Securizează fiecare încăpere cu priza cu întrerupător aplicată, de la sercomelectric.ro

Nu doar sistemele de securitate sporesc siguranța unei clădiri, ci și sistemul electric este cel care face diferența. Este bine ca acesta să fie...

Gestionarea culturii de lucernă pentru randamente maxime

Cultura de lucernă are un rol important în agricultura modernă, prin multiplele sale beneficii. Lucerna (Medicago sativa) este o plantă furajeră perenă, din familia...
Ultima oră
Pe aceeași temă