Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Raluca Turcan, critici acide împotriva a trei partide: „PSD apără corupții și infractorii”

Prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan critică votul din Comisia specială privind modificările aduse Legii 304/2004 pentru organizarea judiciară, afirmând că astfel majoritatea PSD-ALDE-UDMR "decredibilizează Parlamentul, atacă Justiţia şi înjoseşte mii de magistraţi".

Iulia Zarnescu 0 comentarii

Actualizat: 19.03.2018 - 12:43

"PSD-ALDE urgentează adoptarea Legilor Justiţiei. Graba cu care PSD-ALDE a reînceput astăzi, dis-de-dimineaţă, modificarea Legilor Justiţiei, declarate neconstituţionale de CCR ca urmare a sesizărilor PNL, ne arată că laţul se strânge din ce în ce mai tare. Pentru a mutila Legile Justiţiei sunt în stare să se trezească cu noaptea-n cap şi să stea la Parlament până târziu în noapte. (...) Prin votul de astăzi, majoritatea PSD-ALDE-UDMR decredibilizează Parlamentul, atacă Justiţia şi înjoseşte mii de magistraţi corecţi care lucrează în interesul României", a scris Turcan, luni, pe Facebook.

Ea a criticat faptul că nu a fost solicitat un punct de vedere Comisiei de la Veneţia în cazul modificărilor la Legile Justiţiei.

"Dragnea şi Tăriceanu au îngropat solicitarea PNL de a aştepta un punct de vedere de la Comisia de la Veneţia şi de a relua dezbaterile reale, cu toţi actorii implicaţi, peste câteva săptămâni", a adăugat Turcan.

PNL face "un ultim apel la raţiune şi respectarea legii şi a angajamentelor luate de România pe plan internaţional (MCV)", a transmis liderul PNL.

"Preocuparea exclusivă pentru ciuntirea rapidă a Legilor Justiţiei ne demonstrează cât se poate de clar că PSD şi ALDE au ajuns la guvernare pentru a-i apăra pe corupţi şi infractori", a susţinut Raluca Turcan, potrivit AGERPRES.

Comentarii

loading...