Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Raluca Prună, fost ministru al Justiției: "Ana are mere. Domnul ministru Toader are un raport"

Fostul ministru al Justiției, Raluca Prună, reacționează la declarațiile lui Tudorel Toader, care a afirmat luni referindu-se la acuzaţiile vizând DNA că raportul său va conţine o măsură, fără a spune care va fi aceasta.

Share

Rl online 0 comentarii

13.02.2018 - 15:15

Fostul ministru al Justiției, lansează o ipoteză, susținând că la întoarcerea în țară Tudorel Toader va propune revocarea șefei DNA, Laura Codruța Kovesi, invocând Art.51 lit.b din Legea 303/2004.

„Ana are mere. Domnul ministru Tudorel Toader are un raport. Raportul are o concluzie. Nu va grabiti, nu e un silogism, nu stim daca T Toader are o concluzie. Stim insa ca epopeea vorbitului in cimilituri e gata.

Si legea asa cum e acum are niste prevederi privind revocarea unui procuror sef. Propunerea de revocare se face in cazul in care procurorul sef:

a) nu mai îndeplineste una dintre condițiile necesare pentru numirea în funcția de conducere;

b) exercită necorespunzător atribuțiile manageriale privind organizarea eficientă, comportamentul și comunicarea, asumarea responsabilităților și aptitudinile manageriale;

c) s-a aplicat una dintre sancțiunile disciplinare.

Ana spune nu e a, nu e c. Tudorel Toader va juca la b. Imediat ce vine din Japonia de unde e somat sa se intoarca urgent. Nu era clar de ce a plecat acolo pentru o saptamana, dar umbla vorba prin targ ca s-ar fi intalnit cu ceva primari la o conferinta.

Ohayou gozaimasu, domnule ministru, ca rasare soarele curand in Japonia si e marti 13...”, scrie pe Facebook,Raluca Prună.

Comentarii

loading...