Marcel Ciolacu

PSD vrea să depună moțiune de cenzură, imediat după ce trece starea de alertă

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat că PSD și partidele de opoziție vor depune o moţiune de cenzură contra Guvernului Orban, imediat după ce expiră starea de alertă.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 14.05.2020 - 10:55

"Lucrăm la un proiect politic şi la un proiect legislativ economic, împreună şi cu alţi parteneri politici de la alte formaţiuni şi când vom avea creionat acest proiect şi această variantă economică pentru români, vom veni cu o moţiune de cenzură - sub nicio formă în această perioadă de stări de urgenţă sau stare de alertă. Am propus colegilor mei ca în lunile iulie şi august Parlamentul să funcţioneze în sesiune extraordinară, cu alte cuvinte, să nu avem vacanţă parlamentară", a declarat Marcel Ciolacu, miercuri seară, la postul Antena 3.

Marcel Ciolacu este atât președinte interimar al PSD, cât și președinte al Camerei Deputaților.

"Nu avem niciun proiect economic până acum decât cel propus de Partidul Social Democrat pe termen scurt şi mediu, în 28 de puncte", a insistat, miercuri seară, Marcel Ciolacu.

Este vorba de proiectul pe care Marcel Ciolacu începuse să-l prezinte într-o conferință transmisă de la sediul central al PSD, pe care însă n-a mai apucat să-l expună integral întrucât liderului PSD i s-a făcut rău și a plecat la spital.

Comentarii