Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: INQUAM PHOTOS

PSD Vrancea cere verificarea voturilor nule la funcția de președinte al Consiliului Județean

10.000 voturi nule au fost înregistrate la alegerilor locale din județul Vrancea iar social-democrații vor verificarea acestora după ce Marian Oprișan a pierdut bătălia electorală pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Vrancea.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 29.09.2020 - 10:07

10.000 voturi nule au fost înregistrate la alegerilor locale din județul Vrancea iar social-democrații vor verificarea acestora după ce Marian Oprișan a pierdut bătălia electorală pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Vrancea.

PSD Vrancea solicită Biroului Electoral Județean ca toate voturile nule de la alegerile pentru șefia Consiliului Județean să fie reverificate. La rândul lor, reprezentanții PNL au anunțat că vor verificarea voturilor nule în cazul buletinelor cu listele de candidați pentru funcțiile de consilieri județeni.

„Partidul Naţional Liberal a câştigat alegerile în ceea ce priveşte conducerea Consiliului Judeţean Vrancea, cum de altfel a câştigat alegerile din mai multe localităţi din judeţul Vrancea. Datele din punctul nostru de vedere nu sunt finalizate, nici la biroul de circumscripţie nu s-au finalizat, având în vedere solicitarea PSD de reverificare a voturilor nule pentru candidatul la CJ Vrancea. Am decis să cerem şi noi şi pentru Consiliul Judeţean. Nu vă ascundem că şi în 2016 a fost acelaşi număr de votanţi şi acelaşi număr de voturi nule.”, a anunțat Cătălin Toma, proaspătul câștigător al funcției de președinte al Consiliului Județean Vrancea, citat de News.ro.

Acesta are 4 procente în plus față de Marian Oprișan, cel care a condus fără întrerupere în ultimii 20 ani Consiliul Județean Vrancea, după ce, în prealabil, ocupase între anii 1996 – 2000 funcția de vicepreședinte iar în perioada 1995 – 1996 condusese instituția județeană.

Comentarii