Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

PSD va depune moțiune contra ministrului Sănătății, pe motiv că nu se mai face testare

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat că partidul său va depune o moțiune simplă contra ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

26.01.2021 - 23:21

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat, marți seară, la un post de televiziune, că partidul său va depune o moțiune simplă contra ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu.

"Oamenii politici, când au de-a face cu sănătatea românilor şi cu viaţa noastră, să-şi asume responsabilitate clară politic. Am ajuns în situaţia aberantă în care ministrul Sănătăţii spune că nu are încredere în datele pe care le gestionează el şi ministerul pe care îl conduce. Noi nu putem depune o moţiune simplă unui grup interguvernamental, dar în schimb vom depune, începând cu 1 februarie, o moţiune simplă, clară, către ministrul Sănătăţii. Poate nu înţelege că pandemia ţine de Ministerul Sănătăţii", a declarat, prin telefon, liderul PSD, Marcel Ciolacu.

El a mai sugerat că premierul Florin Cîțu trebuie să-și dea demisia, dacă până în septembrie 2021 nu vor fi vaccinați cei peste zece milioane de români, așa cum s-a promis.

Comentarii