13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăPoliticăPSD Sibiu, atac la Ecaterina Andronescu

PSD Sibiu, atac la Ecaterina Andronescu

PSD susţine, într-un comunicat de presă transmis miercuri, că, “după ce a trimis o înregistrare din faţa şemineului de marmură de la Cotroceni cu un discurs prin care a încălcat din nou Constituţia şi a îndemnat la o răzmeriţă împotriva instituţiilor statului şi a Guvernului, Werner a lăsat ţara în haos şi nu a mai spus nimic”. 
Filiala spune că, în deriva declaraţiilor lui Iohannis , Ecaterina Andronescu a ţinut să facă jocul preşedintelui şi să îşi atace colegii fără niciun argument solid. 

“Între timp, Eurostat trimite oficial către România date despre creşterea economică record din Europa. În plus, economia în România este în ascensiune: +1,4% creştere PIB în trimestrul 2 în comparaţie cu trimestrul 1. În deriva declaraţiilor preşedintelui Werner K. Iohannis, Ecaterina Andronescu a ţinut să facă jocul preşedintelui şi să-si atace colegii fără niciun argument solid. Nu este corect ca doamna Andronescu să ceară înlocuirea unui guvern care a adus o creştere de 14% a salariului mediu în prima jumătate a acestui an, a determinat înfiinţarea a aproape 90 000 de noi locuri de muncă, a adus şomajul la cea mai scăzută cotă istorică şi a determinat investiţii străine directe cu 30% mai mari decât anul trecut”, susţin reprezentanţii PSD Sibiu.

El mai spun, referindu-se la Ecaterina Andronescu, că nu este firesc pentru un om politic cu o asemenea experienţă “să îşi expună frustrările din cauză că nu a mai ocupat un scaun de ministru în Guvernul PSD”. 

“Din păcate, Ecaterina Andronescu a răspuns imediat ordinelor din înregistrarea lui Werner Iohannis, a procedat mişeleşte acţionând din interiorul partidului şi şi-a atacat colegii. Transmitem preşedintelui Iohannis şi doamnei Andronescu că PSD rămâne o echipă puternică, unită şi determinată în a-şi duce la îndeplinire programul de guvernare, pentru ca românilor să le fie tot mai bine”, adaugă PSD Sibiu.

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu a făcut un apel către conducerea partidului “să nu dea foc ţării şi PSD” şi a cerut ca Liviu Dragnea să se retragă din funcţia de preşedinte al partidului, iar Guvernul – care “nu reprezintă nivelul şi capacitatea profesioniştilor din partid şi este expresia unei singure persoane ” – să fie schimbat.

“Să venim în cel mai scurt timp cu un prim-ministru şi un guvern PSD de super profesionişti şi să guvernăm ţara, iar partidul are suficienţi specialişti pentru un asemenea guvern. Pentru binele României şi pentru binele PSD-ului, preşedintele partidului trebuie să facă un pas în spate, să dea dovadă de responsabilitate şi maturitate şi să facă un act de mare curaj şi demnitate politică şi să se retragă din fruntea partidului”, spune Andronescu într-o scrisoare intitulată S.O.S. PSD.

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă