5.5 C
București
marți, 19 martie 2024
AcasăPoliticăPSD reclamă politizarea anchetei penale împotriva Codruței Kovesi

PSD reclamă politizarea anchetei penale împotriva Codruței Kovesi

“Încetaţi politizarea anchetei penale împotriva doamnei Kovesi! Lăsaţi probele să vorbească! Dacă d-na Kovesi este nevinovată, lăsaţi-o să demonstreze acest lucru în faţa instanţei de judecată!”, spun ei.

“Cei care contestă integritatea noii Secţii de investigare a magistraţilor contestă de fapt integritatea întregului sistem de Justiţie din România. Noua Secţie este formată din procurorii care deja existau în sistemul judiciar. Ei au fost selectaţi şi numiţi de magistraţii din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii – organism independent de influenţele politice. Deci dacă procurorii noii Secţii nu sunt în regulă, atunci nimic din ce s-a întâmplat în sistemul nostru de justiţie nu a fost în regulă”, arată reprezentaţii PSD într-o postare pe Facebook.

Ei adaugă că, dacă Laura Codruţa Kovesi este nevinovată, să demonstreze asta în instanţă.

“Încetaţi politizarea anchetei penale împotriva doamnei Kovesi! Lăsaţi probele să vorbească! Dacă d-na Kovesi este nevinovată, lăsaţi-o să demonstreze acest lucru în faţa instanţei de judecată!”, mai scriu reprezentanţii PSD.

Procurorii Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie au anunţat, vineri seară, că o acuză oficial pe Laura Codruţa Kovesi că ar fi primit peste 280.000 de lei de la Sebastian Ghiţă în legătură cu aducerea în ţară a lui Nicolae Popa.

 

Cele mai citite

De la Forumul Economic Mondial,  la Forumul Economic de la Saint Petersburg

Pe harta Europei există două orașe, unul de 11.000 de locuitori și altul de 5,6 milioane, care au ceva în comun: găzduiesc cele mai...

Recital de goluri la Arad! UTA și FC Voluntari au făcut spectacol în prima etapă a play-out-ului

UTA Arad a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-3, pe teren propriu, luni seară, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1. UTA...
Ultima oră
Pe aceeași temă