PSD: Premierul Orban e disperat să rămână în funcție

Ludovic Orban "este disperat să rămână în funcţie", ca șef al Guvernului, este de părere liderul deputaţilor PSD, Alfred Simonis.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 20.08.2020 - 16:36

"Ludovic Orban este disperat să rămână în funcţie, se agaţă cu dinţii de nişte tertipuri juridice pentru a mai rămâne câteva zile la Palatul Victoria înainte să rămână şomer", a declarat, joi, într-o conferință de presă, liderul deputaţilor PSD, Alfred Simonis.

Comentariul acestuia se referă la atacarea, la CCR, a moțiunii de cenzură depuse de PSD.

"Să ataci la CCR o procedură legal constituţională, un drept al Opoziţiei de a depune moţiunea de cenzură, arată nu doar prostie, dar şi o mare disperare", a argumentat Alfred Simonis.

Acesta a insistat asupra ideii că Guvernul Orban va cădea în urma votării moțiunii de cenzură și i-a cerut șefului statului să accepte propunerea de premier pe care o vor aduce social-democrații.

"PSD nu va vota niciodată un reprezentant al PNL pentru poziţia de prim-ministru şi când moţiunea de cenzură va fi dezbătută şi votată, Guvernul Orban va fi demis. Şi facem un apel la preşedinte ca măcar de data aceasta să respecte majoritatea parlamentară şi să desemneze un premier desemnat de această majoritate", a mai declarat deputatul Alfred Simonis.

Comentarii