Liviu Pop (Foto: Facebook)

PSD își alege noul președinte în februarie, anunță senatorul Liviu Pop

Congresul PSD, în care va fi ales noul președinte al partidului, va avea loc în februarie 2020.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 28.11.2019 - 09:27

În luna februaria a anului viitor va avea loc Congresul PSD, în care va fi ales noul președinte al partidului, a anunțat senatorul PSD Liviu Pop.

Până la acel moment, funcția de președinte al PSD va fi asigurată, interimar, de actualul președinte al Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu.

Această situație intervine după ce, marți seară, Viorica Dăncilă a anunţat că îşi depune demisia din funcţia de preşedinte al PSD.

„Am înţeles opinia colegilor mei, faptul că se doreşte o resetare a partidului, faptul că trebuie cineva să îşi asume rezultatul alegerilor. Nu este un moment de slăbiciune, este un moment de demnitate şi eu consider că a trebuit să îmi dau demisia din funcţia de preşedinte al PSD. Este un gest pe care l-am făcut pentru partid. Consider că am făcut tot ce mi-a stat în putinţă ca să obţinem un rezultat bun, ca să mobilizăm electoratul, dar acum, în urma discuţiilor, am înţeles că se doreşte o resetare a partidului şi că această resetare presupune o echipă care să preia conducerea partidului, o altă viziune, un alt program”, a declarat Viorica Dăncilă la finalul şedinţei Comitetului Executiv al PSD.

Viorica Dăncilă ar putea prelua conducerea Organizației de femei a PSD.

Comentarii