23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăPoliticăPSD îi trage de urechi pe colegii S&D din PE pentru criticile...

PSD îi trage de urechi pe colegii S&D din PE pentru criticile la Legile Justiţiei

Europarlamentarul PSD Viorica Dăncilă consideră necolegială şi generată de lipsa de interes în a se informa reacţia lui Peter Simon. Europarlamentarul german face parte din grupul S&D, ca şi colegii săi din PSD.

Simon a afirmat că acţiunile Parlamentului privind Legile Justiţiei sunt inacceptabile şi a calificat situaţia din România drept ciudată, conform News.ro.

PSD îl acuză pe Peter Simon de lipsă de colegialitate

“Atitudinea domnului Simon este necolegială şi generată de propria lipsă de interes în a se informa exact ce se întâmplă. Am făcut constant informări în grupul nostru politic despre evoluţiile din ţară.”

, a declarat Dăncilă, supranumită în judeţul Teleorman “Ţaţa Viorica”.Dăncilă este unul dintre oamenii de casă ai lui Liviu Dragnea. Ea susţine că informările făcuite către colegi…

“… s-au aflat la dispoziţia tuturor din celelalte delegaţii naţionale. Se pare că domnul Simon nu s-a informat cu privire la acestea. De asemenea, domnul Simon nici măcar nu a citit modificările legislative discutate în Parlamentul României.”

Viorica Dăncilă spune că Peter Simon vorbeşte din auzite

EUroparlamentarul PSD susţine că germanul “recunoaşte că vorbeşte din auzite, preluând diverse atacuri sau dezinformări lansate de o voce sau alta”.

“Este regretabil că un coleg a ales să acţioneze astfel. Este un comportament incorect; deşi noi am pus la dispoziţia tuturor colegilor toate informaţiile necesare. Domnia sa a ales să facă declaraţii bazate pe neadevăruri.”

, spune Viorica Dăncilă. Ea îşi exprimă speranţa ca Peter Simona să înţeleagă că, “înainte de a da lecţii, trebuie să dea dovadă de profesionalism, să cunoască foarte clar temele pe care le abordează”.

Cele mai citite

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

1 din 2 elevi, victimă a bullyingului

Un procent covârșitor de elevi - 81% - afirmă că au fost martori ai situațiilor de bullying în școala unde învață, în vreme ce...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă