PSD i-a cerut lui Negoiță să plece din partid și să renunțe la funcția de primar, dar el refuză

Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romaşcanu, a declarat că statutul în partid al primarului Sectorului 3, Robert Negoiţă, este unul "incert".

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 19.07.2020 - 16:39

"Este o calitate incertă. Eu i-am adresat rugămintea de a acţiona până la capăt bărbăteşte. Dacă are un nou proiect politic şi are atâtea cuvinte de reproş la adresa PSD, să-şi dea demisia, să părăsească poziţia de primar al Sectorului 3, să intre în competiţie de pe o poziţie pe care şi-o doreşte, aceea de membru al unui nou partid politic", a explicat, despre Robert Negoiță, Lucian Romașcanu.

Purtătorul de cuvânt al PSD a mai precizat, duminică, într-o conferință de presă, că Robert Negoiță "rămâne membru al PSD prin voinţă proprie, pentru a-şi păstra mandatul de la Sectorul 3, lucru pe care noi nu-l aprobăm, nu-l agreăm şi a existat un demers făcut de conducerea partidului către prefectul Capitalei pentru a sesiza ilegalitatea în care se află domnul Negoiţă".

Declarațiile lui Romașcanu intervin după ce Negoiță afirmase că va candida la un nou mandat de primar al Sectorului 3, dar în niciun caz din partea PSD. Una dintre variantele sugerate de Negoiță era că ar putea primi sprijin din partea partidului Pro România. 

Comentarii