4.9 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăPoliticăPSD Hunedoara: PSD este un partid mare, cu orgolii pe măsură

PSD Hunedoara: PSD este un partid mare, cu orgolii pe măsură

Filiala mai transmite că Ecaterina Andonescu a fost un om de partid şi un om care a susţinut mereu unitatea şi stabilitatea, iar partidul fiind unul mare, “cu orgolii pe măsură”, evenimente ca scrisoarea senatoarei sunt “inevitabile”.

“PSD are de dus la bun sfârşit un program de guvernare care a promis mai mulţi români în clasa de mijloc. Pentru ca acest lucru să se întâmple este nevoie de unitate şi consecvenţă, acestea fiind în fapt garanţia consolidării unui partid, dar şi garanţia asigurării unui climat stabil pentru România. Ecaterina Andronescu a fost un om de partid, un om care a susţinut mereu unitatea şi stabilitatea. Dar aşa cum ne-am obişnuit, PSD este un partid mare, cu orgolii pe măsură, iar astfel de evenimente, cum este şi scrisoarea doamnei senator, sunt inevitabile la acest nivel. Considerăm că numai împreună putem găsi cele mai bune soluţii şi că în acest moment orice schimbare la nivelul partidului destabilizează guvernarea. O guvernare eficientă, care trebuie lăsată să îşi ducă la bun sfârşit proiectele”, a transmis PSD Hunedoara printr-un comunicat de presă.
 
Organizaţia spune că Guvernul este performant şi nu trebuie uitat faptul că, sub conducerea lui Liviu Dragnea, PSD a obţinut cele mai bune rezultate electorale in istoria recentă a partidului.
 
“Avem un Guvern performant, tocmai pentru că este susţinut de un partid care îşi face treaba, în baza unui program de guvernare foarte competitiv. Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost ales direct de către colegii noştri. Nu trebuie să uităm faptul că, tocmai sub această conducere, a lui Liviu Dragnea, PSD a obţinut cele mai bune rezultate electorale in istoria recentă a partidului”, se mai arată în comunicatul de presă.
 
Filiala a mai transmis că rezultatul de la alegeri a permis PSD să aplice programul cu “performanţe economice remarcabile şi creşteri consistente ale bunăstării generale”.
 
“Un rezultat electoral care ne-a permis să putem pune în aplicare un program de guvernare cu performanţe economice remarcabile şi creşteri consistente ale bunăstării generale. Acest Guvern, susţinut de PSD, sub conducerea lui Liviu Dragnea, a adus o creştere de 14% a salariului mediu în prima jumătate a acestui an, a determinat înfiinţarea a aproape 90 000 de noi locuri de muncă, a adus şomajul la cea mai scăzută cotă istorică şi a determinat investiţii străine directe cu 30% mai mari decât anul trecut – 2,19 vs 1,69 miliarde de euro”, se arată în comunicat.
 
Senatoarea PSD Ecaterina Andronescu face un apel către conducerea partidului “să nu dea foc ţării şi PSD” şi cere ca Liviu Dragnea să se retragă din funcţia de preşedinte al partidului, iar Guvernul – care “nu reprezintă nivelul şi capacitatea profesioniştilor din partid şi este expresia unei singure persoane ” – să fie schimbat. “Să venim în cel mai scurt timp cu un prim-ministru şi un guvern PSD de super profesionişti şi să guvernăm ţara, iar partidul are suficienţi specialişti pentru un asemenea guvern. Pentru binele României şi pentru binele PSD-ului, preşedintele partidului trebuie să facă un pas în spate, să dea dovadă de responsabilitate şi maturitate şi să facă un act de mare curaj şi demnitate politică şi să se retragă din fruntea partidului”, spune Andronescu într-o scrisoare intitulată SOS PSD.

Cele mai citite

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...
Ultima oră
Pe aceeași temă