15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăPoliticăPSD Constanța își toarnă cenușă în cap în cazul Simonei Halep

PSD Constanța își toarnă cenușă în cap în cazul Simonei Halep

Organizația Județeană a PSD Constanța, condusă de Felix Stroe, ministru al Transporturilor în Guvernul Tudose, a spus că regretă publicarea comunicatului, care a apărut, marți seară, pe pagina sa oficială de Facebook.

„Organizația Județeană a PSD Constanța își exprimă regretul pentru preluarea și diseminarea nefericită, din mediul online, pe pagina PSD Județul Constanța, a unei postări referitoare la incidentul petrecut pe Arena Națională, în data de 11 iunie a.c.
Așa cum a precizat și președintele executiv al PSD Constanța, Decebal Făgădau, această postare nu a avut girul conducerii județene sau municipale a filialei PSD Constanța.

Asemeni măsurilor luate la nivel național, ne vom asigura că asemenea incidente și erori de comunicare nu se vor mai repeta. O asigurăm pe marea noastră sportivă Simona Halep, pe familia ei și pe toți iubitorii sportului de bună credință din România de respectul și recunoștința noastră, atenți în același timp la provocările și instigările permanente împotriva PSD”, se arată în comunicatul PSD Constanța.

Social-democrații au mai spus că luptele politice nu trebuie să umbrească în niciun fel performanțele de excepție ale românilor talentați și dăruiți, din toate domeniile.

Cu câteva ore înainte, președintele Organizației Municipale a PSD Constanța, Decebal Făgădău, s-a delimitat public de mesajul postat, a afirmat că a cerut organizației sale să nu îl publice pe pagina de socializare și a transmis că va cere scuze, din partea sa, „Simonei, familiei sale și echipei acesteia”.

Cele mai citite

Cinci legi au fost promulgate de președintele Iohannis. Chirițoiu rămâne șef al consiliului Concurenței până în 2026

Președintele Klaus Iohannis a promulgat în cursul zilei de azi cinci legi. Este vorba printre altele despre legea hărțuirii la locul de muncă, dar...

În Rusia circulă zvonuri că doi suspecți implicați în atentatul de la Moscova au murit în arest

Doi dintre suspecții pe care Rusia i-a reținut după atacul terorist de la Moscova, din 22 martie, ar fi murit în arest. Acest zvon este...

Imagini șocante cu soldații israelieni: se joacă cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene

Imaginile prezentate public şochează, pe fondul ofensivei israeliene pe care IDF o poartă din Gaza de câteva luni, ca răspuns la atacurile din 7...
Ultima oră
Pe aceeași temă