Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

PSD ar vrea un guvern cu mai puține ministere

Președintele executiv al PSD, Niculae Bădălău a declarat că vor fi restructurări în Guvern, viitorul Cabinet urmând să aibă doar 16 sau 17 ministere. El a explicat că se ia foarte serios varianta se fie înființat Ministerul Fondurilor Europene, ca instituție de sine stătătoare.

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 04.01.2018 - 12:52

În PSD se discută foarte intens despre o schimbare a strcuturii guvernamentale. Unele ministere vor fi comasate, dar apar și ministere noi. Președintele executiv al PSD, Niculae Bădălău a explicat că se ia foarte serios varianta se fie înființat Ministerul Fondurilor Europene, care instituție de sine stătătoare.

”Cred că noi trebuie să avem Ministerul Fondurilor Europene ca Minister de sine stătător, pe care trebuie să-l întărim, un minister de la care există mari așteptări și care trebuie să performeze în anul 2018.

Împreună cu colegii de coaliție vom găsi cele mai bune soluții pentru a avea o guvernare mai pragmatică și cu mai puțină birocrație”, a declarat Niculae Bădălău, la Digi24.

De asemenea, acesta a explicat că vor fi și restructurări în Guvern, viitorul Cabinet urmând să aibă doar 16 sau 17 ministere.

„La ultimele declaraţii ale preşedintelui partidului, Liviu Dragnea, şi ale premierului s-ar dori o nouă arhitectură a Guvernului. Ţinând cont de acest lucru, CEx-ul va lua decizia. Ne dorim un Guvern mai suplu. Probabil, undeva la 16 sau 17 ministere”, a spus Niculae Bădălău.

Bădălău a ținut să dea asigurări că cei de la ALDE nu vor pierde niciun minister la comasare.

”Nu cred că vor pierde nimic, încă sunt discuții informale, dar vom discuta foarte serios cu colegii din coaliție”, a mai precizat președintele executiv al PSD.

Comentarii