13.3 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăPoliticăPSD-ALDE vor avea un candidat comun la alegerile prezidenţiale

PSD-ALDE vor avea un candidat comun la alegerile prezidenţiale

Coaliţia PSD-ALDE va avea un candidat comun la alegerile prezidenţiale, a anunţat preşedintele PSD, Liviu Dragnea, sâmbătă, după şedinţa CExN al social democraţilor.

“În opinia mea trebuie să adoptăm hotărârile (…) să avem un candidat comun la alegerile prezidenţiale. De principiu am avut această discuţie cu domnul Tăriceanu. Încep discuţiile în partid pe care trebuie să le finalizăm într-un termen rezonabil”, a declarat Dragnea.

El a precizat că “într-un termen rezonabil” se va stabili cine va fi candidatul PSD-ALDE la alegerile prezidenţiale.

“N-am avut niciodată obiectivul de a candida la alegerile prezidenţiale şi nu cred că se va schimba acest lucru”, a mai afirmat Dragnea.

“În opinia mea, să avem un candidat comun la alegerile prezidenţiale. Nu am stabilit să nu fie de la PSD, dar să fie comun. De principiu, am discutat cu Tăriceanu. Acum încep discuţiile în partide şi să stabilim că da este candidat comun. Să vedem ce facem şi la europarlamentare, ar fi dificil să mergem pe liste separate şi apoi împreună la prezidenţiale. Într-un termen rezonabil să stabilim candidatul”, a declarat Liviu Dragnea.

Întrebat de jurnalişti dacă poate fi candidatul chiar persoana sa, Dragnea a afirmat că nu a fost niciodată obiectivul său şi nu crede că se poate întâmpla ceva care să schimbe situaţia.

Liderul PSD a mai spus că singurul obiectiv este ca actualul preşedinte Klaus Iohannis să nu mai fie şef de stat încă 5 ani.

Cele mai citite

Ocolul Bucureștiului în 30 de zile

Coaliția PSD-PSD a făcut un ocol de treizeci de zile pentru a ajunge de unde a plecat. “Și mă ocoli...” – vorba bancului. Dar...

Ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, a avut o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin

Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a avut miercuri o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin, anunțul fiind făcut imediat după ce președintele...

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...
Ultima oră
Pe aceeași temă