PSD acuză că Guvernul Orban ține românii în casă din ”incapacitate” sau din ”iresponsabilitate”

PSD acuză că Guvernul Orban îi obligă pe români să stea ''închişi în case'' fiindcă ''este incapabil ori iresponsabil'' şi nu testează în masă, aşa cum recomandă insistent Organizaţia Mondială a Sănătăţii şi cum au procedat ţările care au gestionat cu succes epidemia.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 08.04.2020 - 16:41

"20% din forţa de muncă a României este inactivă în urma restricţiilor impuse de Guvern. Şi mai grav este faptul că, în lipsa unei testări pe scară largă, nu există nicio perspectivă privind repornirea economiei. În acelaşi timp, de la începutul stării de urgenţă, firmele afectate nu au putut accesa încă nicio formă de sprijin de la Guvern, cu excepţia sprijinului şomajului tehnic copiat de la PSD. Practic, Guvernul Orban ne obligă să stăm închişi în case fiindcă este incapabil ori iresponsabil şi nu testează în masă, aşa cum recomandă insistent OMS şi cum au procedat ţările care au gestionat cu cel mai mare succes epidemia", se arată într-un mesaj publicat, miercuri, pe pagina de Facebook a PSD, potrivit Știripesurse.ro.

Social-democraţii îi sfătuiesc pe guvernanţi să testeze cât mai mulţi români, să asigure măşti de protecţie şi să înceapă să deblocheze economia "sector cu sector".

"Fiecare zi de întârziere înseamnă scăderea nivelului de trai al românilor", mai arată PSD.

Citește totul despre:

Comentarii