14.6 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăPoliticăPSD a comandat un zbor Tarom pentru nunta șefului CJ Maramureș

PSD a comandat un zbor Tarom pentru nunta șefului CJ Maramureș

Aceasta l-a acuzat pe Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, că a cerut oprirea la sol a unor avioane, astfel încât mai mulți parlamentari să fie împiedicați să ajungă la votarea moțiunii de cenzură.

Așadar, Mădălina Mezei spune că PSD a comandat o cursă specială, charter, pentru ca mai mulți social-democrați să meargă la nunta colegului lor Gabriel Zetea, s-a fixat un preț și s-a plătit, potrivit B1.ro.

„S-a solicitat organizarea unei curse charter contra prețului posibil oferit de TAROM. Este un contract total normal. În weekend îmi amintesc, a fost discutată organizarea unei curse charter, am oferit un preț, s-a încheiat un contract, s-a plătit, nu este nimic ilegal sau atipic”, a afirmat Mădălina Mezei.

Vestea vine în contextul în care mai mulți social-democrați, printre care și premierul interimar Viorica Dăncilă, candidat la alegerile prezidențiale din partea PSD, au participat sâmbăta trecută la nunta lui Gabriel Zetea, președinte CJ Maramureș, în localitatea Oncești.

Aceasta este cea mai nouă dezvăluire legată de Tarom, companie ce a ajuns în centrul atenției publice, după ce ministrul Transporturilor a recunoscut că i-a cerut fostului director general, înainte de moțiunea de cenzură, o listă cu oamenii de la bordul zborurilor din ziua în care Guvernul Dăncilă rămânea fără sprijin parlamentar.

Răzvan Pascu, un consultant în turism, a explicat că pasagerii acelor curse „pot da cu succes în judecată” statul român și compania aeriană. Motivul? Divulgarea de informații confidențiale. (Detalii AICI)

Declarația lui Răzvan Pascu a venit în contextul în care Mădălina Mezei, proaspăt demisă de la șefia TAROM, îl acuză pe Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, că i-a cerut să întârzie o serie de curse interne, astfel încât mai mulți parlamentari să nu ajungă la votarea moțiunii de cenzură.

Ba mai mult, fostul director general al companiei aeriene a confirmat că are calitatea de martor într-un dosar de abuz în serviciu, în care este implicat și Ministerul Transporturilor, la Direcția Națională Anticorupție.

Cele mai citite

Iohannis la Consiliul European, azi și mâine. Situația din Orientul Mijlociu, pe agendă

Preşedintele Klaus Iohannis va participa, astăzi şi mâine, la reuniunea extraordinară a Consiliului European care va avea loc la Bruxelles.Şeful statului va participa, de...

Curtea Constituțională a Republicii Moldova a aprobat referendumul pentru integrarea în UE. Referendumul va permite modificarea Constituției

Curtea Constituțională de la Chișinău a dat aviz pozitiv pentru organizarea referendumului în care cetățenii Republicii Moldova urmează să-și exprime opțiunea cu privire la...

Revolut lansează, în premieră globală, în România, refinanțarea creditelor

Revolut, banca digitală cu 3,5 milioane de clienți retail în România și peste 40 de milioane de clienți la nivel global, a anunțat astăzi...
Ultima oră
Pe aceeași temă