16.6 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăPoliticăProcesul lui Dragnea, amânat după Paști. Fosta soție și-a achitat partea de...

Procesul lui Dragnea, amânat după Paști. Fosta soție și-a achitat partea de prejudiciu din dosar

Magistraţii au luat o decizie fără precedent în dosarul cu cei de la DGASPC Teleorman. ICCJ a decis o confruntare între fosta şefă de la asistenţă socială şi Liviu Dragnea. Cei doi au dat declaraţii diferite, iar cei trei judecători au decis să facă o confruntare fără precedent pentru a scoate adevărul la iveală.

Liviu Dragnea a fost audiat la ÎCCJ în dosarul în care a fost trimis în judecată de DNA în dosarul DGASPC Teleorman. Dragnea spune că a obosit, după 7 ore de audieri și a vorbit despre decizia fostei sale soții, Bombonica Prodana, de a plăti o parte din prejudiciul stabilit de DNA.

”Voi nu ați obosit? Eu am obosit rău! Nu trebuie să îmi dovedesc eu nevinovăția. Nu cer eu asta, habar n-am (n.r. cine a cerut protecția jandarmilor). Nu știu dacă e (n.r. o lovitură pentru el, după ce fosta soție a acceptat să plătească o parte din prejudiciu), habar n-am, nu mă consultă, nu m-a consultat. Doamne ferește, nu sunt supărat, e strategia ei, a avocaților. Am aflat că a plătit prejudiciul azi-dimineață.”, a spus Liviu Dragnea.

Bombonica Prodana, fosta soţie a preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, a cerut miercuri judecătorilor de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie încetarea procesului împotriva sa în dosarul DGASPC Teleorman, susţinând că a achitat prejudiciul în acest dosar.

Şeful PSD, Liviu Dragnea a lansat noi acuzaţii dure la adresa celor de la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) imediat după ce a ieşit de la Instanţa Supremă. Dragnea e convins că este o ţintă a DNA în acest proces şi i-a avertizat şi pe cei care au depus mărturie în instanţă împotriva lui.

“Eu sunt un om normal, nu Dumnezeu. Nu a spus niciunul. Eu am fost în aceeaşi sală cu ei, nu am auzit. Există un motiv de îngrijorare că nu pot să trec de voi. Sunt o ţintă a DNA. Eu înainte de a merge la proces nu vorbesc”, a tunat Dragnea, care a vorbit şi despre Jandarmeria prezentă la Înalta Curte.

“Nu are nicio legătură cu jandarmii. Întrebaţi şefii jandarmeriei, credeţi că i-am sunat astăzi dimineaţă”, a mai spus Dragnea.

Cele mai citite

Un film românesc și unul România – Republica Moldova participă la festivalul de film de la Moscova, în ciuda sancțiunilor asupra Rusiei. Regizorul român...

Un film realizat în România, intitulat "21 de rubini", a fost prezentat în cadrul festivalului de film de la Moscova (19 - 26 aprilie...

Cum să-ți protejezi locuința de vremea rea

Indiferent dacă ești acasă sau nu, locuința ta este mereu expusă la riscuri generate de vremea rea, cum ar fi furtuni, inundații sau căderi...

FINS: numărul tinerilor participanți la IUF, interesați de finanțarea studiilor, a crescut anul acesta cu 30%

FINS a înregistrat anul acesta o creștere de 30% în rândul tinerilor interesați de finanțare pentru studiile în străinătate, în cadrul participării la IUF...
Ultima oră
Pe aceeași temă