8.9 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăPoliticăViorica Dăncilă ar putea trece de la PSD la Pro România?

Viorica Dăncilă ar putea trece de la PSD la Pro România?

Elena Udrea, fost ministru al Dezvoltării și fostă consilieră a lui Traian Băsescu, susține că are îndoieli referitoare la loialitatea premierului Viorica Dăncilă față de PSD și față de liderul partidului, Liviu Dragnea.

Într-o postare pe Facebook, Elena Udrea afirmă că a constatat, analizând situaţia lui Liviu Dragnea, că femeile nu sunt, în politică, nici mai loiale şi nici mai devotate decât bărbaţii. În acest context, Elena Udrea susține că nu ar fi surprinsă dacă premierul Viorica Dăncilă ar migra de la PSD la partidul Pro România, condus de fostul premier Victor Ponta.

„Situaţia lui Dragnea din zilele acestea mi-a prilejuit o constatare. Odată cu femeile susţinute de el în diverse funcţii publice importante, a căzut şi povestea că femeile ar fi mai loiale şi mai devotate decât bărbaţii. Nu m-ar mir dacă, după Grindeanu şi Tudose, şi Viorica Dancilă ar trece la Pro România”, a comentat, într-un mesaj postat pe Facebook, fostul ministru Elena Udrea.

Mesajul a fost postat de Elena Udrea pe internet duminică dimineață și a generat extrem de multe comentarii – unele de apreciere, altele critice la adresa Elenei Udrea sau a Vioricăi Dăncilă.

Unul dintre cele mai interesante răspunsuri este următorul:

“Prin ce experiențe ai fost nevoită să treci, #ELENA, ar trebui să știi că loialitatea față de cineva în politică ți-aduce doar suferință, în condițiile-n care cel căruia i-ai fost loială este un cinic notoriu….
Legat expres de cazul Dragnea aș face doar o simplă remarcă : atunci când te-ai născut printre lupi trebuie să ai instinct de lup, altfel riști să fii confundat cu un berbec, urmând să fii sfâșiat tocmai de-ai tăi…
Plus că deja este o modă să i se dea la glezne lui Dragnea, se vede clar asta”. 

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

BEC a respins candidaturile Partidului Diaspora Unită și a independentului Paul Octavian Jurma

Biroul Electoral Central(BEC) a respins, marţi, lista candidaturilor propuse de Partidul Diaspora Unită la alegerile pentru membrii din România în Parlamentul European din anul...

Marea Britanie ar putea interzice fumatul

Una dintre principalele cauze ale deceselor cauzate de cancer în Marea Britanie este fumatul, iar Rishi Sunak vrea să-l interzică. Mai exact, Marea Britanie este...

Revolut vizează investiții de peste 100 de milioane de dolari în Mexic

Compania Revolut intenționează să investească peste 100 de milioane de dolari în Mexic în acest an, a declarat miercuri, pentru Reuters, unul dintre directori. Directorul...
Ultima oră
Pe aceeași temă