21.4 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăPoliticăPrima rectificare bugetară, la sfârșitul lunii iulie

Prima rectificare bugetară, la sfârșitul lunii iulie

Teodorovici subliniază că nu s-a pus problema să nu fie fonduri pentru salarii, dar sunt câteva primării în care e nevoie de „asigurarea prioritară a cheltuielilor de funcţionare”.

Declaraţia vine în contextul în care vicepremierul Paul Stănescu a declarat, la Slatina, că speră ca toată lumea să aibă bani de salarii.

Ministrul de Finanțe a precizat că vicepremierul Paul Stănescu s-a referit la acele primării, puţine, la care azi „să spunem că e primă nevoie asigurarea cheltuielilor de funcţionare.”

„ Ca şi element esenţial al rectificării din această lună, prima din acest an, luăm în considerare toţi banii cheltuiţi pentru funcţionare, investiţii, asta e abordarea pentru rectificarea din iulie”, a declarat ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici.

 

Cele mai citite

Șobolanii au invadat spațiile verzi din Târgoviște. FOTO

Primăria Municipiului Târgoviște pare că a rămas restantă cu deratizarea în acest an. Șobolanii de mari dimensiuni au fost suprinși de cetățeni ai orașului-reședință a...

Nicolae Ciucă, la 20 de ani de la aderarea României la NATO: „Aceste două decenii au reprezentat cea mai bună perioadă din istoria noastră”

Preşedintele Senatului, liderul PNL Nicolae Ciucă, a evidenţiat, vineri, într-un mesaj transmis cu prilejul împlinirii a 20 de ani de la admiterea României în...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă