Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: arhivă

Prezență de peste 110 % chiar în fieful lui Liviu Dragnea

Prezenţa la vot a depăşit 110%, duminică după-amiază, în două secţii de votare din comunele Stejaru şi Dracea, potrivit Agerpres.

Share

Redacția Online 0 comentarii

Actualizat: 24.11.2019 - 18:40

Conform datelor Biroului Electoral Central (BEC), la secţia de votare nr. 294 din satul Gresia, comuna Stejaru, prezenţa la urne a fost de 116,84%. Aici au votat 111 persoane, dintre care 67 pe listele electorale permanente şi 39 pe listele suplimentare. Cinci alegători au votat la domiciliu, prin intermediul urnei mobile.

Potrivit aceloraşi date, la secţia de votare nr. 160 din satul Zlata, comuna Dracea, participarea la vot a fost de 113,33%, fiind prezenţi la urne 68 de alegători. Mai mult de o jumătate dintre aceştia, 35 la număr, au votat pe listele suplimentare.

La polul opus se află secţia de votare nr. 34 din Alexandria, acolo unde au votat mai puţin de 25% dintre alegători.

În judeţul Teleorman, prezenţa la vot este de 49%, la acest tur al alegerilor prezidenţiale fiind aşteptaţi la urne 308.626 de alegători înscrişi pe listele electorale permanente.

Comentarii