10.6 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăPoliticăPreședintele PSD Olt, despre relația cu Dragnea

Președintele PSD Olt, despre relația cu Dragnea

Întrebat care este situaţia în partid, Stănescu a răspuns: “Foarte bună”.

“Cea pe care o ştiţi, care o ştiţi dumneavoastră”, a afirmat liderul PSD Olt, întrebat şi care este relaţia sa cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

El participă, la Palatul Parlamentului, la o întâlnire a lui Dragnea cu liderii locali ai partidului privind organizarea campaniei electorale naţionale pentru alegerile europarlamentare din 26 mai.

Paul Stănescu a spus că, indiferent de votul pe care l-a dat în privinţa Rovanei Plumb, la europarlamentare este vorba despre o listă de partid pe care o va susţine.

“Suntem în precampanie, asta nu înseamnă că dacă am votat împotriva Rovanei Plumb… E vorba de o listă de partid, votăm cu partidul, nicio problemă”, a declarat el.

Stănescu a reafirmat că este un om de stânga şi nu va pleca din PSD. “Eu v-am spus încă de la început că sunt membru al PSD, că prin structura mea sunt un om de stânga şi că nu voi pleca din PSD”, a menţionat preşedintele PSD Olt.

Cele mai citite

Eurostat: România, printre ţările UE cu cel mai mare deficit şi cea mai semnificativă creştere a datoriei în 2023

Deficitul guvernamental în Uniunea Europeană a crescut uşor anul trecut, de la 3,4% din PIB în 2022, până la 3,5% din PIB în 2023,...

Masa de Paște, mai scumpă, chiar cu plafonarea alimentelor de bază

Bugetul alocat cumpărăturilor pentru masa de Paște de anul acesta poate depăși suma de 1.000 de lei, față de anul trecut când vorbeam despre suma...

SAMEDAY anunță intenția de preluare a companiei de curierat Sprinter din Ungaria

Ca parte a strategiei de extindere a infrastructurii de livrare din regiune, SAMEDAY, compania care a introdus livrarea în easybox în piața din România,...
Ultima oră
Pe aceeași temă