Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Președintele PNL, Ludovic Orban: Statul paralel, creat de PSD

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, se bucură că se „desecretizează relaţia nepotrivită care exista între liderii PSD şi conducătorii diferitelor instituţii de siguranţă naţională”. El a afirmat totodată că „teoreticienii” statului paralel arată că a fost creat de PSD.

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 18.03.2018 - 17:00

„Văd că până una alta se desecretizează relaţia nepotrivită care exista între liderii PSD şi anumiţi conducători ai diferitelor instituţii de siguranţă naţională. Am văzut cum se dau în gât reciproc Dragnea şi Ponta (...), Gabi Oprea nu a spus nimic, dar am văzut că s-au făcut referiri. Existau relaţii total nepotrivite despre care cetăţenii români habar nu aveau, Băsescu, Udrea, Dragnea, Ponta. Mă bucur că apar astfel de dezvăluiri pentru că toţi <> aşa-zisului stat paralel arată că dacă a existat un stat paralel, el a fost creat de PSD”, a declarat preşedintele PNL, Ludovic Orban, solicitat să comenteze desecretizarea protocoalelor încheiate de SRI cu instituţii ale statului, transmite Mediafax.

Ludovic Orban a afirmat că PNL este „străin de astfel de relaţii neprincipiale”. 

„Atunci când a fost înştinţat Dragnea că urmează să i se deschidă un dosar pe referendum, s-a dus la domnul Coldea şi la domnul Maior. Păi, ce treabă au domnii Maior şi Coldea în viziunea domnilor Ponta şi Dragnea cu parchetele? Din câte ştiu eu nu există absolut nicio legătură. Fiecare este în zona lui de activitate care nu trebuie să interfereze”, a spus Orban.

Șeful Comisiei de Control al SRI, Claudiu Manda, a declarat că desecretizarea protocolului dintre SRI și Ministerul Public „se poate face și în două zile”.

 

Comentarii

loading...