7.4 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăPoliticăPresedintele Klaus Iohannis va fi prezent la Caracal, un comentariu de Gheorghe...

Presedintele Klaus Iohannis va fi prezent la Caracal, un comentariu de Gheorghe Funar

Stăpânii străini ai singurei colonii din Uniunea Europeană lovesc permanent în tradițiile multimilenare ale Poporului Român, urmaș al Poporului Primordial Get care a avut prima scriere din lume, celebrele tăblițe din Ardeal, de la Tărtăria, cu o vechime de 6.000 de ani înainte de Nașterea Domnului nostru Iisus Hristos.
            Indiferent de regimurile politice, inclusiv în timp de război, în România a existat tradiția ca anul școlar să înceapă la 15 septembrie. Tradiția a fost respectată puțin timp și după lovitura de stat din decembrie 1989. Apoi, mai mulți miniștrii alogeni ai Educației Naționale (doar în titlul ministerului) au ordonat zile diferite, de la an la an, pentru începerea noului an școlar în învățământul preuniversitar.
            La deschiderea noului an școlar au participat, de regulă, în diferite localități din România, Președintele României, Primul-ministru, miniștri, parlamentari, primari și alte oficialități centrale și locale.
            Președintele actual Klaus Werner Iohannis este profesor de fizică și după anul 1989 a avut ghinion (după propria declarație) că a dat meditații și a fost translator pentru străinii care au venit să adopte numeroși copii din țara noastră. Ca urmare, a reușit să strângă sumele necesare pentru a cumpăra mai multe case în Sibiu.
            Este posibil ca, în curând, după încheierea mandatului de Președinte al României, domnul profesor Klaus Werner Iohannis să se întoarcă la catedră.
            Acum, Președintele-candidat Klaus Werner Iohannis are șansa unică să participe la deschiderea noului an școlar la Caracal, la școala unde a învățat Alexandra Mihaela Cumpănașu, eleva care a fost răpită de o rețea de trafic de persoane, în urmă cu circa o lună de zile, din zona Liceului Teoretic „Mihai Viteazul”.
            Președntele României, profesorul  Klaus Werner Iohannis, are șansa să informeze elevii și dascălii, pe toți cetățenii români, despre situația reală a rețelelor de crimă organizată, cele de răpiri și trafic de fete și femei folosite pentru exploatare sexuală, cele de trafic de droguri și produse etnobotanice, precum și despre miile de copii dispăruți în timpul mandatului său.
            Președintele României se pregătește să prezinte la Caracal care este Adevărul în cazul răpirii și dispariției celor două tinere, Luiza și Alexandra, precum și concluziile anchetatorilor.
            Pe surse, s-a aflat că Președintele Iohannis a fost sfătuit să fie prezent la Caracal la deschiderea noului an școlar, dacă vrea să ajungă în turul doi al alegerilor prezidențiale din 10 noiembrie a.c.
            Ne amintim că, fostul Președinte al României, Traian Băsescu a reușit să găsească și să aducă acasă, în țară, unicul grup de ziariști români răpiți în Irak, țară aflată în război.
            Pentru Președintele Klaus Werner Iohannis și C.S.A.T. împreună cu S.R.I. și S.I.E., este mult mai ușor să le găsească și să le redea familiilor pe tinerele Alexandra și Luiza, răpite ziua, în Caracal, în apropierea bazei militare americane de la Deveselu.
            Ideal ar fi ca Președintele României să ajungă la Caracal însoțit de cele două fete tinere răpite, Alexandra și Luiza.

Cele mai citite

Un pod s-a prăbușit la Baltimore. Șase persoane ar fi murit

Căutarea supravieţuitorilor a fost suspendată marţi seară la Baltimore, după prăbuşirea unui pod în portul acestui oraş din estul Statelor, cele şase persoane date...

Mii de persoane cer demisia la Budapesta premierului Viktor Orban după un caz de corupție

Mii de persoane au manifestat marţi la Budapesta pentru a cere demisia premierului Viktor Orban, după difuzarea unei înregistrări audio care pretinde să dovedească...

Un pod s-a prăbușit la Baltimore. Șase persoane ar fi murit

Căutarea supravieţuitorilor a fost suspendată marţi seară la Baltimore, după prăbuşirea unui pod în portul acestui oraş din estul Statelor, cele şase persoane date...
Ultima oră
Pe aceeași temă