10.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăPoliticăPreședintele Klaus Iohannis, mesaj de Anul Nou: „2017 a fost un an...

Președintele Klaus Iohannis, mesaj de Anul Nou: „2017 a fost un an al încercărilor”

Șeful statului afirmă că anul 2017 a fost un an al încercărilor, dar laudă protestele de stradă prin care „societatea românească și-a demonstrat pe deplin maturitatea și atașamentul față de valorile democrației”.

„Dragi români,

Ne mai despart doar câteva ore de 2018, când vom păși împreună în Anul Centenar. Este momentul bilanțului pentru fiecare dintre noi, o bună ocazie de a reflecta la realizările noastre și la ceea ce ne propunem.

2017 a fost un an al încercărilor, în care societatea românească și-a demonstrat pe deplin maturitatea și atașamentul față de valorile democrației.

Viitorul ne va pune în fața unor noi provocări, iar lecțiile trecutului ne dau încrederea că împreună, uniți și solidari, avem puterea de a construi o Românie mai bună, pentru noi și generațiile viitoare.

Vă urez tuturor un An Nou fericit și La mulți ani!”, afirmă președintele în mesajul de Anul Nou, citat de site-ul stiripesurse.

Cele mai citite

Diversitatea ochelarilor: opțiuni remarcabile care îți atrag atenția

În căutarea perechii perfecte de ochelari, oamenii descoperă o gamă largă de opțiuni care depășesc simpla corectare a vederii. Dincolo de funcționalitatea lor esențială,...

Marseille, Atalanta, AS Roma și Bayer Leverkusen s-au calificat în „careul de ași” al Europa League

Olympique Marseille, Atalanta Bergamo, AS Roma și Bayer Leverkusen s-au calificat joi seară în semifinalele Europa League, după meciurile din manşa secundă a „sferturilor”. Liverpool...

Liniile STB care duc la Arena Națională, modificate cu ocazia partidei FCSB – Rapid

În această sâmbătă, liniile 86, 90 și 143 vor funcționa pe trasee temporar modificate, informează Societatea de Transport București (STB). “Cu ocazia organizării meciului de...
Ultima oră
Pe aceeași temă