Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Președintele Klaus Iohannis, mesaj de Anul Nou: „2017 a fost un an al încercărilor”

Președintele României, Klaus Iohannis, a transmis duminică, 31 decembrie a.c., un mesaj cu prilejul Anului Nou.

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 31.12.2017 - 12:26

Șeful statului afirmă că anul 2017 a fost un an al încercărilor, dar laudă protestele de stradă prin care „societatea românească și-a demonstrat pe deplin maturitatea și atașamentul față de valorile democrației”.

„Dragi români,

Ne mai despart doar câteva ore de 2018, când vom păși împreună în Anul Centenar. Este momentul bilanțului pentru fiecare dintre noi, o bună ocazie de a reflecta la realizările noastre și la ceea ce ne propunem.

2017 a fost un an al încercărilor, în care societatea românească și-a demonstrat pe deplin maturitatea și atașamentul față de valorile democrației.

Viitorul ne va pune în fața unor noi provocări, iar lecțiile trecutului ne dau încrederea că împreună, uniți și solidari, avem puterea de a construi o Românie mai bună, pentru noi și generațiile viitoare.

Vă urez tuturor un An Nou fericit și La mulți ani!”, afirmă președintele în mesajul de Anul Nou, citat de site-ul stiripesurse.

Comentarii