Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă (www.presidency.ro)

Președintele Iohannis și premierul Orban se deplasează la Centrul de Conducere a Intervenției

Preşedintele Iohannis şi premierul Orban se vor afla, miercuri, 8 aprilie, la Centrul Naţional de Conducere şi Coordonare a Intervenţiei împotriva epidemiei de coronavirus.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 08.04.2020 - 10:30

Centrul Naţional de Conducere şi Coordonare a Intervenţiei (CNCCI) a fost activat la data de 17 martie 2020, la o zi după ce președintele Iohannis a decretat instituirea stării de urgenţă pe teritoriul României, în contextul epidemiei de coronavirus.

CNCCI coordonează activitatea tuturor centrelor judeţene, conduse de prefecţi, precum și pe cea a Inspectoratelor pentru Situaţii de Urgenţă, aflate în structura Ministerului Afacerilor Interne (MAI).

Președintele Klaus Iohannis și premierul Ludovic Orban se vor afla la sediul CNCCI, miercuri, începând cu ora 12,30. Împreună cu ei se vor afla ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, precum și secretarul de stat Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență din MAI.

Comentarii