Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Președintele Iohannis este nevoit să mintă periodic, susține liderul PSD, Marcel Ciolacu

Liderul PSD și al Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, este de părere că preşedintele Klaus Iohannis "este nevoit să mintă periodic" pentru a scuza erorile Guvernului Orban.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 13.08.2020 - 00:16

"Preşedintele Iohannis este nevoit să mintă periodic, să iasă la televizor. Este guvernul său. Acest Guvern condus de Orban s-a dovedit total incompetent. Mai nou, după raportul Curţii de Conturi, sunt şi hoţomani. Cel mai grav dintre toate, sunt lipsiţi de orice credibilitate", a declarat, miercuri seară, președintele PSD, Marcel Ciolacu, la un post de televiziune.

Declarațiile acestuia intervin după ce Curtea de Conturi a publicat un raport de audit, realizat la cererea Parlamentului României, în care sunt incriminate achizițiile făcute de mai multe instituții ale statului în contextul campaniei contra pandemiei. Potrivit acestui raport, abaterile financiar - contabile în perioada stării de urgență și a stării de alertă, până la finalul lunii iunie, au atins 659 de milioane de lei, iar prejudiciile se ridică la 38,3 milioane de lei.

Comentarii