Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Viorica Dăncilă

Președintele Iohannis a scris greșit numele lui Dăncilă în decretul prin care a numit-o premier

Numele premierului Dăncilă apare scris greșit în decretul prin care președintele Iohannis îi acordă dreptul de a forma un nou Guvern.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 18.01.2018 - 13:18

Numele lui Vasilica Viorica Dăncilă apare scris incomplet în decretul președintelui Klaus Iohannis, prin care acesta îi acorda dreptul să formeze un nou Guvern.

Decretul 55, din 17 ianuarie 2018, semnat de șeful statului, publicat în Monitorul Oficial 48 din 17 ianuarie, spune că "se desemnează doamna Viorica Dăncilă în calitate de candidat la funcția de prim-ministru".

Dar numele complet al premierului propus de PSD este Vasilica Viorica Dăncilă.

Un reprezentant al Administrației Prezidențiale a declarat, pentru postul Antena 3, că această omisiune se explică prin faptul că Președinția nu a avut la dispoziție actul de identitate al Vioricăi Dăncilă, ci doar documente provenite de la Parlamentul României.

 

Comentarii

loading...