Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Preşedintele ALDE Satu Mare: Diaconu e singurul candidat care reuşeşte să îl bată pe Iohannis

Preşedintele ALDE Satu Mare, Ovidiu Silaghi, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că Mircea Diaconu ar fi singurul candidat care l-ar învinge pe Klaus Iohannis în turul II al alegerilor prezidenţiale.

Share

Rl online 0 comentarii

01.11.2019 - 18:04

"Ne încurajează ultimul sondaj de opinie făcut de IMAS. Sondajul este şi încurajator şi motivant, pentru că dacă Mircea Diaconu este la 16,7%, nu este un scor extrem de mare, dar este un scor care îl promovează în turul II, pentru că toţi ceilalţi se află sub el. Noi avem convingerea că în turul II este singurul candidat care reuşeşte să îl bată pe Klaus Iohannis, chiar fără probleme, pentru că în turul II se face o coalizare, o coagulare a votului împotriva celui care este", a declarat Silaghi.

El a spus că ALDE a făcut o "campanie clasică" şi îi asigură lui Diaconu suport logistic în secţiile de votare.

"Noi am făcut tot ce ţine de campanie clasică pentru ca să-i dăm un suport şi logistic şi moral lui Mircea Diaconu. Avem oameni împreună cu Pro România în toate secţiile de votare tocmai pentru a securiza votul. El a mai avut o experienţă de independent la Parlamentul European, a făcut aproape 7% atunci, singur, fără sprijinul vreunui partid, dar a avut extrem de multe voturi anulate, motiv pentru care sprijinul nostru logistic la asta se referă, la a asigura oameni în secţii de votare şi la a controla numărarea voturilor. (...) Suntem pregătiţi să fim în secţiile de votare, să asigurăm un număr de voturi pe care suportul nostru şi al Pro România, de partid, poate să îl asigure şi cu optimism mergem spre turul II", a mai spus Silaghi.

Comentarii