Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Presa din Costa Rica despre viitorul Elenei Udrea în statul central-american

Jurnaliștii costaricani anunță că Direcția Generală de Migrări și Străinătate din Costa Rica așteaptă să vadă poziția oficială a autorităților din România în urma condamnării definitive a Elenei Udrea la 6 ani de închisoare în dosarul Gala Bute.

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

07.06.2018 - 09:12

"Direcţia Generală Migraţie şi Imigraţie din Costa Rica așteaptă pronunțarea mandatului de arestare pentru a decide asupra viitorului fostului ministru român refugiat în Costa Rica. 

Curtea de Casație și Justiție din România a menținut sentința de condamnare la șase ani cu executare împotriva fostului ministru", a scris cotidianul La Nacion.

Jurnalișii costaricani amintesc că Elena Udrea a obținut statutul de refugiat în Cosa Rica.

"Fostul ministru român, Elena Udrea, care a contestat justiția țării sale căutând "refugiu" în Costa Rica, a fost condamnată marți, în urma recursului, la șase ani de închisoare pentru corupție.

Direcția Generală Migrație și Imigrație a precizat că ceea ce urmează acum este "evaluarea sau revizuirea acțiunilor care vor fi întreprinse de țara în care persoana a fost condamnată (cum ar fi, mandat internațional de arestare, alertă prin Interpol, printre altele) corespunzătoare în Costa Rica", a precizat sursa citată, informează Antena 3.

Comentarii