Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Premierul Orban pregătește un raport privind măsurile de pe timpul stării de urgență

Premierul Ludovic Orban a anunțat, miercuri, că Guvernul va întocmi un raport privind măsurile luate pe timpul stării de urgență.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

27.05.2020 - 09:53

La începerea ședinței de Guvern de miercuri, 27 mai, premierul Ludovic Orban le-a atras atenția membrilor Guvernului că raportul cu privire la măsurile luate pe timpul stării de urgență trebuie finalizat până la sfârșitul acestei săptămâni.

Rapoate provenite de la fiecare Minister vor fi înaintate vicepremierului Raluca Turcan, după care vor fi integrate într-un raport unic, aceasta urmând a fi prezentat în fața Parlamentului României.

Obligația premierului de a prezenta un raport în fața Parlamentului fusese stabilită de Parlament chiar din momentul în care Parlamentul a aprobat decizia președintelui Klaus Iohannis, de instituire a stării de urgență în România.

După cum se știe, starea de urgență a durat două luni, începând din martie până în mai 2020, fiind urmată de starea de alertă, cu restricții mai puțin dure, care este valabilă în acest moment.

Comentarii