Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Radu Preda (Foto: IICCMER)

Premierul Orban l-a destituit pe președintele Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului

Radu Preda a fost eliberat din funcţia de preşedinte executiv al Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului şi Memoria Exilului Românesc (IICCMER).

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 14.01.2020 - 22:24

Președintele executiv al IICMER a fost eliberat din funcție printr-o decizie a premierului Ludovic Orban, decizie care a fost publicată, marţi, în Monitorul Oficial.

Potrivit textului din Monitorul Oficial, premierul Orban a luat această decizie ca urmare a unei Note de informare a Corpului de control al prim-ministrului privind documentarea efectuată la IICCMER. Nota de informare a fost emisă la data de 14 ianuarie 2020.

Din conducerea IICCMER fac parte un președinte executiv, un vicepreședinte și un director general.

Ultima dintre aceste trei funcții este vacantă, iar președintele executiv și vicepreședintele IICCMER sunt numiți prin decizii ale premierului.

Comentarii