Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Premierul Dăncilă - întrevedere cu ministrul macedonean al Apărării

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a avut o întrevedere, marţi, cu ministrul Apărării Naţionale din Republica Macedonia de Nord, Radmila Sekerinska-Jankovska, aflată în vizită la Bucureşti.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 08.10.2019 - 20:26

Potrivit unui comunicat de presă al Guvernului, cei doi oficiali au apreciat dialogul politic bilateral din ultima perioadă, amintind recentele contacte la nivel de prim-ministru, viceprim-ministru şi ministru al Afacerilor Externe.

"De asemenea, au exprimat satisfacţia faţă de creşterea constantă a schimburilor comerciale dintre România şi Republica Macedonia de Nord, arătând că, dat fiind potenţialul economic al celor două state, există încă posibilitatea dezvoltării acestora. În ceea ce priveşte relaţiile în domeniul apărării, premierul Viorica Dăncilă şi-a exprimat convingerea că acestea se vor intensifica în continuare, ca urmare a dialogului direct între cei doi miniştri ai Apărării", se arată în comunicat.

Comentarii

loading...