9.1 C
București
joi, 23 martie 2023
AcasăPoliticăPremierul Ciucă participă la Forumul Economic al Americilor

Premierul Ciucă participă la Forumul Economic al Americilor

Premierul României, Nicolae Ciucă, se află, la data de 15 decembrie 2022, la Paris, unde participă la Forumul Economic al Americilor.

Forumul Economic Internațional al Americilor este organizat la sediul Organizației pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (OCDE). Premierul Ciucă va prezenta și un discurs în cadrul IEFA (International Economic Forum of the Americas). Sesiunea în plen a început, la Paris, la ora locală 10.

Ulterior, premierul României va fi întâmpinat de secretarul general al OCDE, Matthias Cormann. Reuniunea Consiliului OCDE începe la ora 15,30. După această reuniune, premierul Ciucă are programată o întâlnire cu reprezentanți ai comunității de români din Franța.

De asemenea, premierul României va participa la ceremonia de inaugurare a Pieţei George Enescu din Paris. Ceremonia se desfășoară la intersecţia străzilor Turgot, Condorcet şi Marguerite de Rochechouart, în arondismentul 9.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Acoperitorii de pantofi igienici – soluția ideală pentru păstrarea curățeniei

În general, termenul de “aparat automat pentru acoperirea pantofilor” se referă la dispozitivele care includ materialele care acoperă pantofii pentru a preveni contaminarea cu...

Rusia va sărbători Ziua Victoriei, la Moscova, cu o paradă militară de 10.000 de oameni

Rusia va sărbători Ziua Victoriei, la Moscova, în anul 2023, cu o paradă militară la care vor participa 10.000 de oameni și 125 de...

Turul de elită al Europeanului Under-19: România „a mâncat bătaie” cu 4-0

Naționala României U-19 a fost învinsă cu scorul de 4-0 de către Norvegia, astăzi, pe Stade Jacques-Mazzuca din Saran (Franţa). A fost primul meci...
Ultima oră
Pe aceeași temă