21.8 C
București
marți, 23 iulie 2024
AcasăPoliticăPremierul Ciucă: Florin Cîţu nu ar trebui să renunţe la şefia Senatului 

Premierul Ciucă: Florin Cîţu nu ar trebui să renunţe la şefia Senatului 

Premierul Nicolae Ciucă a declarat că nu vede motiv pentru ca Florin Cîţu să plece de la şefia Senatului în perioada următoare, după ce acesta a demisionat, sâmbătă, din funcţia de preşedinte al PNL.

Prim-ministrul a adăugat că va discuta cu Dan Vîlceanu, care a anunţat că îşi va înainte demisia şi din funcţia de ministru al Investiţiilor şi Proiectelor Europene.

„În acest moment, nediscutându-se alte demersuri şi având în vedere tot ceea ce s-a petrecut la nivelul PNL, nu văd de ce ar trebui să plece de la şefia Senatului”, a declarat Nicolae Ciucă, la finalul şedinţei Consiliului Naţional de duminică de la Parlament, scrie News.ro.

Întrebat despre faptul că Dan Vîlceanu a anunţat că doreşte să vorbească cu el pentru a îşi înainta demisia din funcţia de ministru al Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Ciucă a răspuns: „Am să discut cu domnul ministru Vîlceanu”.

Premierul a adăugat că ar fi fost bine ca Florin Cîţu şi Dan Vîlceanu să participe la lucrările de duminică ale BPN şi cele ale Consiliului Naţional al PNL.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cristina Corpaci
Cristina Corpaci
Din iulie 2021 m-am alăturat echipei România Liberă, unde sunt editor și editorialist economic.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă