13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăPoliticăPremierul Cîțu descrie relația cu ministrul Voiculescu: "Ne mai contrazicem, nu există...

Premierul Cîțu descrie relația cu ministrul Voiculescu: “Ne mai contrazicem, nu există tensiuni”

Premierul Florin Cîțu a fost întrebat de jurnaliști dacă este adevărat că sunt tensiuni între el și ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu.

“Nu există tensiuni. Da, ne mai contrazicem pentru că cred că informaţiile nu ajung întotdeauna la noi în acelaşi timp”, a răspuns premierul Florin Cîțu.

Șeful Executivului a precizat că nu-și pune problema unei remanieri de Guvern și a subliniat că în acest moment toată echipa Executivului trebuie să colaboreze pentru campania împotriva pandemiei, mai ales în ceea ce privește vaccinarea anti – Covid.

“Sunt câteva lucruri la care eu ţin foarte mult, campania de vaccinare eu o văd într-un mod pozitiv, nu sunt adeptul măsurilor punitive când vine vorba despre o campanie de vaccinare care are ca scop să aibă câţi mai mulţi oameni vaccinaţi. În acelaşi timp, este adevărat că dacă există încălcări flagrante ale modului în care noi am decis să facem aceste vaccinări, atunci cei responsabili trebuie să răspundă. Eu până acum nu am primit informaţii că ar exista aşa ceva. Repet, obiectivul nostru este de a vaccina câţi mai mulţi români în perioada cea mai scurtă. Deci asta ar trebui să fie obiectivul şi pe acest lucru ar trebui să ne concentrăm”, a explicat premierul Cîţu.

El a făcut aceste precizări sâmbătă, 6 februarie 2021, la Spitalul Militar “Dr. Carol Davila”, după ce a făcut rapelul la vaccinul anti – Covid.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Încercare disperată a avocaților lui Mario Iorgulescu de a-l scăpa de închisoare: „Suferă de leziuni cerebrale încă din copilărie”

Avocaţii lui Mario Iorgulescu încearcă să-l scape pe tânăr de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare pentru omor, susţinând că are...

Guvernul ia noi măsuri privind sistemul electronic RO e-Factura

Guvernul ia joi noi măsuri privind sistemul electronic RO e-Factura, premierul Marcel Ciolacu anunţând că va fi prelungită cu două luni, până la 31...

Polonia va trimite trupe militare la Jocurile Olimpice de la Paris

Ministrul polonez al apărării a anunțat joi că țara sa va trimite întăriri militare, potrivit flashscore.ro. "Forțele armate poloneze se vor alătura coaliției internaționale...
Ultima oră
Pe aceeași temă