Florin Cîțu (Foto: Arhivă)

Premierul Cîțu descrie relația cu ministrul Voiculescu: "Ne mai contrazicem, nu există tensiuni"

Premierul Florin Cîțu a fost întrebat de jurnaliști dacă este adevărat că sunt tensiuni între el și ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 07.02.2021 - 10:43

Premierul Florin Cîțu a fost întrebat de jurnaliști dacă este adevărat că sunt tensiuni între el și ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu.

"Nu există tensiuni. Da, ne mai contrazicem pentru că cred că informaţiile nu ajung întotdeauna la noi în acelaşi timp", a răspuns premierul Florin Cîțu.

Șeful Executivului a precizat că nu-și pune problema unei remanieri de Guvern și a subliniat că în acest moment toată echipa Executivului trebuie să colaboreze pentru campania împotriva pandemiei, mai ales în ceea ce privește vaccinarea anti - Covid.

"Sunt câteva lucruri la care eu ţin foarte mult, campania de vaccinare eu o văd într-un mod pozitiv, nu sunt adeptul măsurilor punitive când vine vorba despre o campanie de vaccinare care are ca scop să aibă câţi mai mulţi oameni vaccinaţi. În acelaşi timp, este adevărat că dacă există încălcări flagrante ale modului în care noi am decis să facem aceste vaccinări, atunci cei responsabili trebuie să răspundă. Eu până acum nu am primit informaţii că ar exista aşa ceva. Repet, obiectivul nostru este de a vaccina câţi mai mulţi români în perioada cea mai scurtă. Deci asta ar trebui să fie obiectivul şi pe acest lucru ar trebui să ne concentrăm", a explicat premierul Cîţu.

El a făcut aceste precizări sâmbătă, 6 februarie 2021, la Spitalul Militar "Dr. Carol Davila", după ce a făcut rapelul la vaccinul anti - Covid.

Comentarii